Mijn blogs gaan over persoonlijk leiderschap, de wet van de aantrekkingskracht, biochemie en het creëren van een gelukkig en succesvol leven voor jezelf.

Wil je niets missen? Schrijf je dan in via de aanmeldregel bovenin.

 • Prioriteitenlijst: IK

  Je bent het altijd zelf!

  Dit weekend zijn Chris en ik samen op stap naar een leuke stad. We hebben een fijn hotel geboekt, bezoeken een mooi museum en verder zullen we veel tijd en aandacht voor elkaar hebben. We zorgen hiermee goed voor onszelf. Dat brengt me op het onderwerp van dit bericht.

  Vorige week had ik een gesprek met iemand en heb ik het advies gegeven haar prioriteitenlijst aan te passen. Sinds mijn lijst altijd begint met IK, gaat het stukken beter met mij, met mijn dierbaren, met mijn omstandigheden. Mijn realiteit beweegt mee in de juiste richting als ik mijn prioriteiten op orde heb.

  Lees meer
 • Waar is de wijn?

  Onze gedachten bepalen wat we doen, wie we zijn… en hoe onze realiteit eruitziet

  Hoewel het inmiddels voor de meeste mensen wel duidelijk is dat onze gedachten en overtuigingen in belangrijke mate bepalend zijn voor wat we voor onszelf voor mogelijk houden – en dus al dan niet waarmaken – wordt deze uitspraak vaak nog als confronterend ervaren. Dat begrijp ik wel; want als je leven niet zo fijn is als je zou willen, betekent dit dus dat je ergens de verantwoordelijkheid laat liggen.

  Hoe zit het met jouw persoonlijk leiderschap?

   

  Lees meer
 • Fouten? Falen? Of experimenten en kansen om heel veel te leren?

  Waarom ‘gewoon doorgaan’ niet werkt. 

  We doen het allemaal: ‘fouten’ maken. Ik leg je in dit bericht uit waarom ik fouten tussen aanhalingstekens zet. In deze context bedoel ik met fouten dat we dingen doen op een manier die niet voor ons werkt, die niet het resultaat oplevert dat we voor ogen hebben of hadden en waarbij we achteraf bezien wél invloed op de omstandigheden hadden kunnen uitoefenen.

   

  Lees meer
 • Geven, nemen, delen… welke drijfveer gebruik jij het liefst?

  Welke drijfveer of drijfveren gebruik jij voor het vormgeven van je realiteit? En werkt dat voor je?

  Ik heb gemerkt toen ik de switch maakte van vooral geven (om redenen die ik je in onderstaande video vertel) naar delen, dat mijn leven soepeler ging, dat ik veel makkelijker kon creëren waarnaar ik verlangde.

  Lees meer
 • Zie je de cadeautjes?

  Vertrouw erop: jouw keuze is altijd de beste voor dit moment!

  De laatste tijd heb ik het veel gehad over vertrouwen en dan vooral: blindelings durven vertrouwen dat het goed komt. Vanochtend hoorde ik een interview met Tim Hofman; hij presenteert het nieuwe seizoen van Over mijn lijk. Mocht je dat programma niet kennen: de presentator loopt mee met jonge mensen die niet lang meer te leven hebben. Ik kijk al een paar seizoenen niet, te intens.

  Tim zei in het interview iets wat mijn aandacht trok.

  Lees meer
 • Succes dankzij coaching

  HOE GEWELDIG IS DIT?!
   
  Ik coach S, een jonge vrouw, moeder en echtgenote. Zij heeft een managementfunctie bij een grote landelijke organisatie en is supergoed in haar werk. Toch is zij daar niet happy. In dit bericht lees je haar succes. 
   
  Lees meer
 • Vier de liefde voor het leven

  We zijn hier om er een feestje van te maken. Iedere kostbare dag opnieuw.

  In dit bericht heb ik een eenvoudige oefening voor je die zorgt voor inzicht in jouw YES-factor en een korte video.

  Maar eerst even dit.

  Wat betekent voor jou: liefde voor het leven? Betekent het dat je voluit leeft, plezier hebt en je onbelemmerd voelt? Dat je volop geniet samen met je dierbaren en vrienden en dat je jezelf de ruimte gunt om een leven te creëren dat helemaal is zoals je wenst?

  Lees meer
 • Ik heb geen empty nest, ik heb een gelukkige dochter

  De kunst van het manifesteren vraagt om blind vertrouwen.

  ‘Mam, ik heb waarschijnlijk een kamer in Amsterdam!’

  Met deze mededeling kwam onze dochter Soleil ruim een maand geleden thuis. Ze studeert sinds september dit jaar in onze hoofdstad. Hoe zij manifesteert wat ze graag wil, is voor mij en Chris een feest om te aanschouwen.

  Lees meer
 • Doen wat je voelt – mijn tips voor resultaat

  Voordat ook voor jou morgen de kerstdagen beginnen en je volgende week 2020 ingaat, wil ik nog graag met je delen hoe ik zorg voor resultaat. Het onderwerp ligt me na aan het hart: doen wat je voelt, doen wat je wilt en je full focus richten op de uitkomst die jij voor ogen hebt. Ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Terug