Met mijn wekelijkse blog wil ik jou inspireren om een leven voor jezelf te creëren waarin jij de regie voert.

In harmonie met jezelf en anderen, vrij van blokkades je dromen waarmaken. Hoe lijkt je dat?

Creëer een nieuwe realiteit!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in via de aanmeldregel bovenin.


 • Blijf in je kracht!

  Waar kun je op terugvallen?

  Het zijn complexe tijden, vind je ook niet? Veel zaken die we sinds we ons kunnen heugen als vanzelfsprekend hebben beschouwd, liggen nu aan banden of zijn helemaal niet mogelijk.

  Het vraagt improvisatievermogen, vertrouwen, daadkracht en doorzettingsvermogen van ons. We hebben de bereidheid nodig om te accepteren wat we niet kunnen veranderen en inzicht in waar we autonome keuzes kunnen maken.

   

  Lees meer
 • Manifestatie: de nieuwe generatie

  Deze week gebeurde er iets leuks. Van twee vriendinnen van Soleil kreeg ik de vraag of ik ze wilde ‘helpen manifesteren’. Bij het horen van deze woorden voelde ik een glimlach om mijn lippen glijden; alsof ik een soort manifestatiefee ben, een Vrouwe Fortuna die beschikt over andermans lot.

  Lees meer
 • Doe jij ‘de Don Quichot’?

  En wat is dat dan, als ik vragen mag?

  Nou, de Don Quichot is geen lekkere dans of een coole move. De Don Quichot is een imago dat veel mensen hanteren. Een soort rol; een alter ego, dat we erbij roepen in situaties die we ingewikkeld vinden. Geloof me: die imago’s zijn zelden je beste helpers!

   

  Lees meer
 • Anita Matheij: ‘IK BEN LICHT’

  Anita Matheij: “IK BEN LICHT”

  Eind vorig jaar meldde Anita zich bij me. Ze wilde graag een coachtraject Van jammer naar YES! volgen.

  Op zich getuigt het al van veel zelfinzicht en ook wel wat moed om te besluiten een coachtraject in te gaan; je weet meestal wel waar je aan wilt werken en niet wat je onderweg allemaal tegenkomt.

   

  Lees meer
 • Ik zag een paar wondertjes gebeuren

  Jaren geleden mocht ik getuige zijn van een live interactie tussen mijn mentor en een groep deelnemers. Het betrof een gemêleerd gezelschap met één grootste gemene deler: iedereen in de zaal was op zoek naar wonderen.

  Lees meer
 • Wensen in de praktijk – deel 2

  Zoals vorige week beloofd vandaag de praktische handvatten bij het succesvol werken met de wet van de aantrekkingskracht, op basis van persoonlijk leiderschap en positieve identiteitsovertuigingen. 

  Heb je mijn bericht van vorige week gemist, klik dan hier om het alsnog te lezen. 

  Lees verder voor mijn praktische tips.

  Lees meer
 • Wensen in de praktijk – deel 1

  Vandaag deel 1 van mijn 2-delige minicursus Wensen in de praktijk.

  Heb je altijd al willen weten hoe het nou precies komt dat je het werken met de wet van de aantrekkingskracht nog niet onder de knie lijkt te hebben? En wil je concrete praktische kennis en tips waarmee je meteen aan de slag kunt? Lees dan snel verder.

  Lees meer
 • 6 tips voor jou!

  Deze week deel ik 6 stappen met je voor een blijer leven vanuit persoonlijk leiderschap. Als jij persoonlijk leiderschap toepast, leef je met behoud van je eigen waarden in harmonie met jezelf en anderen.

  Lees meer
 • Wat gooi jij in de echoput?

  Over het creëren van je droomleven en hoe je daar zelf invloed op uitoefent.

  Lees meer
 • Mijn interview in Libelle

  Misschien heb je het meegekregen dat ik een deel van mijn verhaal heb verteld aan Libelle Gezond.

  Al vaker heb ik delen van mijn verhaal verteld aan onder andere VROUW, Libelle, Linda en RTV Noord-Holland en heb ik mijn bijdrage geleverd als ‘deskundige’ voor RTL Nieuws en aan artikelen over levensgeluk, persoonlijk leiderschap en succes.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Terug