Wekelijks schrijf ik een blog over persoonlijk leiderschap, de wet van creatie en alles wat daarmee samenhangt.

In mijn werk staat het vergroten van levensgeluk en succes centraal.
Ik geloof niet in een bovengrens.
Ik geloof er wel in, dat wij kunnen creëren waar we in geloven.
Daarom gaan mijn blogs over eigen ervaringen of die van klanten.

Wil je iedere vrijdag mijn blog in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via de regel bovenin.

 • Je zet geen stappen met kilo’s modder aan je voeten.

  Ken je dat gevoel?

  Je zit er klaar voor.
  Je kijkt nog een keer naar je planning en leest daar je doelen voor vandaag.
  Je staart naar punt 1. en staat op om koffie te halen.

  Terug op je werkplek is je to-do-lijstje niet veranderd. Alle punten staan er nog, bovenaan actiepunt 1. Je past de spreekwoordelijke schop onder je eigen poezelige billetjes toe, door jezelf krachtig te bemoedigen.

  Lees meer
 • Je hebt wel degelijk een ENORME invloed op je realiteit!

  Hoe komt het dat veel mensen dit niet geloven, of er een beetje smalend over doen?

  Ik leg het uit en geef je meteen een mooie oefening.

  Lees meer
 • Het was me het weekje wel… de deuren gaan sluiten

  Het was met het weekje wel… Zoals je misschien hebt gelezen, hebben we afgelopen zaterdag afscheid genomen van mijn schoonmoeder Trijntje. Heb je het gemist en wil je mijn bericht nog lezen, klik dan hier.

  Al heel vaak nam ik afscheid van dierbaren. Iedere keer, ook nu weer met het heengaan van Trijntje, realiseer ik me hoe belangrijk het is om van mijn leven het allermooiste te maken. Ik haal eruit wat erin zit en zelfs datgene waarvan anderen misschien geloven dat het er NIET inzit. 

  Lees meer
 • Loslaten in liefde – hoe overlijden zorgt voor een rimpeleffect

  Deze week hebben wij afscheid genomen van mijn lieve schoonmoeder Trijntje. Ze was nog niet heel oud (83), maar wel al jaren aan het kwakkelen met haar gezondheid. Uiteindelijk vond zij de kwaliteit van haar leven zo slecht, dat ze nergens meer plezier aan beleefde. Ze wilde graag sterven.

  Lees meer
 • Het vertrouwen vasthouden

  Hoe houd ik vertrouwen? 

  Ik krijg hier zo ontzettend veel vragen over. Het antwoord is niet zomaar even te geven, want het succesvol creëren van je realiteit is opgebouwd uit vele lagen. Elk onderdeel is daarin even belangrijk en het één kan niet tot stand komen zonder het ander.

  Lees meer
 • Dat belooft wat!

  Als de natuur zoiets moois creëert en mij dat tijdens mijn ochtendwandeling laat zien, denk ik altijd weer: ALLES is mogelijk, ALLES is er al.

  Lees meer
 • Zo gevoelig… dat ik flauwval!

  Er is één aspect in mijn leven waar ik geen regie over kan voeren. Als ik diepe emoties voel, kan ik zomaar flauwvallen.

  Hahahahahaaaaa!

  Ja, je mag even schateren om dit feit. Het klinkt ook nogal negentiende-eeuws-kwetsbaar-vrouwtje-achtig. Zie je het voor je, hoe ik in een witte broderie jurk de rug van mijn hand tegen mijn voorhoofd vlei en met half geloken ogen achterover zijg in een fluwelen stoel?

  Ja ja ja… grappig hè? En dan nu de realiteit.

  Lees meer
 • Een speciaal kijkje in mijn keuken: de reden voor veel teleurstellingen

  Waarom realiseren mijn klanten hun dromen en doelen WEL?

  Vandaag gun ik je een bijzonder intiem kijkje in mijn keuken.

  Ik wil je namelijk uitleggen waarom ik – Mindset & Manifestatie Coach – de onderdelen Mindset en Doelen pas aan het eind van mijn trajecten behandel.

  Het lijkt misschien logischer om daarmee te beginnen en vaak gebeurt dat ook zo. En dat is meteen een van de belangrijkste redenen waarom je teleurgesteld achterblijft.

  Weer geen blijvende veranderingen en verbeteringen.
  Weer dromen en doelen in de prullenbak gegooid, want het lukt toch niet…

  Zo jammer!

  Lees meer
 • Transformeren en manifesteren

  Trainingen geven in mijn eigen locatie Breedings: hiermee kwam een droom uit. Wat eraan voorafging waren transformatie en… 

  Lees meer
 • De ontbrekende schakel

  Wat versta jij onder geluk?
  Mijn definitie van geluk is, dat ik me vrij voel en ontspannen. Dat ik met plezier door mijn dagen ga. Dat ik met zelfvertrouwen, focus en doorzettingsvermogen op mijn doelen afga. Dat ik groot durf te dromen, steeds nieuwe uitdagingen en doelen voor mezelf verzin en vol inspiratie in actie kom.

  Tot mijn grote vreugde ziet mijn leven er nu zo uit. Natuurlijk heb ik ook met vervelende of ronduit nare omstandigheden te maken, alleen haalt dat me niet meer onderuit. Over het algemeen gaat het heel, heel goed met mijn gezin en met mij. En dat laatste is weleens anders geweest.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Terug