Met mijn wekelijkse blog wil ik jou inspireren om een leven voor jezelf te creëren waarin jij de regie voert.

In harmonie met jezelf en anderen, vrij van blokkades je dromen waarmaken. Hoe lijkt je dat?

Creëer een nieuwe realiteit!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in via de aanmeldregel bovenin.


 • Dat was krachtig!

  Soms kom ik van die prachtige lessen tegen tijdens coachgesprekken. Een pareltje was een uitspraak van mijn cliënte Nadine. We hebben er samen hard om gelachen, toen ik haar fantastische strategie ontrafelde. Misschien herken jij jezelf erin. Dan is dit bericht een bron van inspiratie en verheldering voor je!

  Lees meer
 • Wat vind jij daar nou van? Zij was geschokt!

  Meningen. Mooi dat er ruimte voor is, zolang we de nuance in de gaten houden. Vorige week postte ik een video, waar iemand ronduit geschokt over was.

  Lees meer
 • Als je dit weet, begrijp je jezelf veel beter

  Welke processen zijn cruciaal bij het creëren van jouw werkelijkheid? Hoe heb jij ervoor gezorgd dat jouw realiteit is zoals die is?

  Om op die vragen een gedetailleerd maatwerk-antwoord te geven, heb ik meer kennis nodig van jouw verleden en heden en daarom richt ik me in dit bericht op iets waarvan ik 100% zeker weet dat dit een belangrijke rol speelt. Ook bij jou.


  Lees meer
 • Doe dit NIET als je gegarandeerd spijt wilt krijgen

  Veel vrouwen die ik spreek, zeggen: ‘Ik heb moeite met kiezen’. Wat ze feitelijk bedoelen is: ‘Ik heb moeite met nee-zeggen’. Ik licht het toe.

  Lees meer
 • Lessen van een dappere strijdster

  Vandaag wil ik je graag een inkijkje geven in een deel van mijn leven dat niet veel mensen kennen. Niet dat het geheim is… Het komt gewoon niet vaak ter sprake. De aanleiding is verdrietig. Deze week heeft een dappere strijdster gekozen voor de definitieve oversteek naar het hiernamaals.
  Lees meer
 • Gaan we uit elkaar?

  Gisteren sprak ik A. Zij vertelde hoe zij en haar partner nog heel veel van elkaar houden en toch overwegen om elkaar los te laten. Ieder hun eigen weg te gaan, omdat er veel strijd is over verschil in standpunten. De tranen stroomden bij A. over haar wangen en dat begreep ik.

  Hoe verdrietig voelt het wanneer je het idee hebt dat verschillen in opvattingen een wig drijven tussen jou en je partner.

  Lees meer
 • Het andere gevaar :0 – Heb jij er last van?

  Mijn werk is erop gericht vrouwen bewust te maken van wat er nu eigenlijk allemaal vanbinnen gebeurt en hoe dat invloed heeft op hoe ze hun realiteit waarnemen, leven en ervaren. En uiteraard: hoe zij hun realiteit zelf kunnen veranderen: Van jammer naar YES!

  Ik bestudeer sinds ruim 20 jaar menselijk gedrag op het gebied van veranderen. Hoe kun je je waar nodig aanpassen aan omstandigheden en accepteren wat je niet kunt beïnvloeden? Hoe kun je altijd de regie voeren en soepel keuzes maken die je opvolgt met actie?

  En er is nog een onderwerp waar ik veel aandacht aan besteed: ANGST. In deze tijd een actueel thema.


  Lees meer
 • Wie bepaalt hier de regels?

  Soms kan ik er echt om huilen: het verhaal van dappere, krachtige vrouwen die ervan overtuigd zijn geraakt dat ze aan hun plafond zitten.
  Herken jij jezelf daarin? Lees dan snel verder.

   

   

  Lees meer
 • Ik wil meer geluk en succes!

  “Ik wil meer geluk en succes!”

  Die hartenkreet hoor ik in meer dan de helft van de berichten die ik dagelijks ontvang, dus het zou zomaar kunnen dat jij dit ook weleens roept. 
  Daarom heb ik 6 tips voor je op een rij gezet, waarmee je alvast zelf aan de slag kunt.

  Doe er je voordeel mee!


  Lees meer
 • Automatisch leren creëren waar je naar verlangt: het kan!

  Hoe zou het voor je zijn wanneer je vanzelf, vrijwel zonder dat je er moeite voor hoeft te doen, afgestemd bent op wat je verlangt, zodat je jezelf wanneer nodig binnen een paar seconden in een positieve vibe brengt? Want zoals je weet is dat de manier om met wat je gelooft en voelt aan te trekken waar je naar verlangt.  Lees meer