Soms kan ik er echt om huilen: het verhaal van dappere, krachtige vrouwen die ervan overtuigd zijn geraakt dat ze aan hun plafond zitten.

 

Hoe is dat bij jou?

Herken jij jezelf daarin?

Is je energie laag, is je motivatie bijna een stoffig museumstuk geworden en heb je nog slechts een vage herinnering aan wat de begrippen inspiratie, wet van de aantrekkingskracht en persoonlijk leiderschap betekenen?

Je ervaart een plafond in tijd, in kansen en al helemaal in geluk en succes. Vaak met als reden ‘ik heb alles al geprobeerd’. Je hebt je neergelegd bij je omstandigheden omdat je ervan overtuigd bent dat je die niet kunt veranderen.

 

Ik geef je een tip

Ik geef je een tip om je dag te starten, waarmee je een begin kunt maken om je vaste patroon van denken, voelen en handelen te doorbreken. Dit Paasweekend is een mooie kans om veranderingen in gang te zetten.

Want ervaringen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Met andere woorden: wat achter je ligt en waar je nu middenin zit, hoeft niets te zeggen over wat jij vanaf vandaag voor jezelf kunt creëren!

 

Jij bepaalt de regels

Leer jezelf de gewoonte aan om iedere ochtend bewust je focus te leggen bij wat er al goed gaat en voel je daar dankbaar over. Fantaseer vervolgens een paar minuten over hoe je zou willen dat je mooiste realiteit eruitziet.

Mocht je onderbewuste van zich laten horen met kritisch commentaar (lukt mij nooit, niet voor mij weggelegd, geen idee waar ik moet beginnen, het is zoveel, enzovoort), geef dan eens antwoord.

Grote kans dat je tot nu toe geluisterd hebt en het commando ‘stop met geloven in je dromen’ braaf hebt opgevolgd. Door dat te veranderen, kun je al een grote verschuiving tot stand brengen.

In plaats van klakkeloos je innerlijke criticus te geloven, begin je haar toe te spreken.

‘Ik heb je gehoord. Dank je wel voor het waarschuwen. Je kunt weer rustig op de tribune gaan zitten. Ik ben hier de speler in het spel en ik bepaal de regels. Mijn dromen zijn van mij en ik ben megagemotiveerd om ze waar te maken!’

 

Zo draai je de rollen om

Jij wordt leider, je onderbewuste is toeschouwer.

Het gaat erom dat je je niet laat afleiden. Als jij graag vanuit persoonlijk leiderschap wilt werken met de wet van de aantrekkingskracht (the law of attraction), laat je dan niet van je mooiste realiteit afleiden (the law of distraction).

Distraction is wat er gebeurt wanneer je je onderbewuste de hele dag door de kans geeft je te bekogelen met overtuigingen die je niet dienen, die je geen stap verder brengen. Die je, sterker nog, alleen maar verder afbrengen van je dromen.

Attraction vindt plaats wanneer je overtuigingen in lijn zijn met je diepste verlangens.

Ik hoop dat je hiermee aan de slag gaat. Zelfs als je vindt dat het ‘wel prima’ gaat, is dit een fijne oefening in het voeren van persoonlijk leiderschap en het creëren van een positieve mindset.

 

♥ Heb je vragen? Stel ze gerust in reply op dit bericht. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

♥ Wil je samenwerken? Vul dan hier het contactformulier in om een gratis strategiegesprek aan te vragen. Ik heb weer 1 plekje vrij voor een 1:1 coachingtraject Van jammer naar YES!

Ik wens je een prachtig Paasweekend.

Liefs,

Josje


Nicky Vonk: “Het Van Jammer naar Yes traject met Josje was precies wat ik nodig had om EINDELIJK door de belemmerende overtuigingen, angsten en patronen heen te breken die me ervan weerhielden om mijn droombedrijf te lanceren.

Door hiermee echt tot de kern door te dringen heb ik mijn meest hardnekkige negatieve overtuigingen ingeruild voor een mindset van succes die me een diepgeworteld zelfvertrouwen en vooral heel veel zin geeft om mijn dromen waar te gaan maken!

En dat betaalde zich meteen uit. Zo manifesteer ik sindsdien dagelijks moeiteloos en instantly nieuwe projecten, extra geld en mijn meest ideale nieuwe woonsituatie. Alles wat ik nodig heb om mijn vleugels uit te slaan!

Lieve Josje ik ben je zo ontzettend dankbaar voor alles wat ik van je heb geleerd (aahh love it all SO much!), je enorm liefdevolle steun en the gift that keeps on giving: het vinden van mijn persoonlijk leiderschap en de schat aan tools die me voor de rest van mijn leven zullen helpen om écht helemaal vrij en 100% mezelf te zijn! ❤️❤️❤️❤️❤️

Nicky Vonk 2