Je hebt specifieke vragen, je wilt onderzoeken of je op de goede weg bent of je wilt hulp bij het kiezen van je vervolgstappen.

Dan is een 1:1 live mastermind ideaal voor jou. In een dagdeel inclusief lunch gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag.


“Jouw toekomstige realiteit creëer je zelf.”


Josje Zakelijk (133 van 178)

Aan jou de keuze

Vooraf ontvang je een intakeformulier per mail, zodat we heel gericht kunnen werken en snel tot de kern kunnen komen. 

Afhankelijk van jouw wensen en de weersomstandigheden vindt onze afspraak binnen of wandelend in de natuur plaats.


Wil je heldere, praktische en concrete handvatten en wil je samen met mij afstemmen op je huidige situatie en je toekomst? Vraag dan hieronder een mastermind-sessie aan. 


Senur 2

Sernur Tekin: “Josje is een top-coach! Wat ik vooral goed vind is dat ze het echt heel concreet maakt, met handvatten en tips. In de coaching geeft ze iemand het gevoel uniek te zijn en ze respecteert het proces waar iemand in zit. Ze weet de pijnpunten te benoemen, maar laat de ander zelf denken en coacht op basis van de input die ze krijgt. Ze zet de ander in beweging, laat iemand nadenken en geeft concrete feedback.”


Investering € 499 exclusief btw.


Overig aanbod

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Investering € 3.900 exclusief btw.

1:1 PROGRAMMA

Wil je in hoog tempo knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 programma met heisessies jouw ideale keuze.

Investering € 5.900 exclusief btw.

Terug