Concrete stappen

Je hebt specifieke vragen, je wilt weten of je op de goede weg bent, je wilt hulp bij het kiezen van je vervolgstappen of je wilt onderzoeken of mijn methode Van jammer naar YES! jou aanspreekt.

Dan is een live mastermind-sessie ideaal voor jou. In een individueel gesprek van 2 uur gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag.


“Jouw toekomstige realiteit creëer je zelf.”


Josje Zakelijk (133 van 178)

Aan jou de keuze

Vooraf ontvang je een intakeformulier per mail, zodat we heel gericht kunnen werken en snel tot de kern kunnen komen. 

Afhankelijk van jouw wensen en de weersomstandigheden vindt onze afspraak binnen of wandelend in de natuur plaats.


Wil je helder, praktisch en concreet inzicht in hoe je jezelf tot nu toe hebt afgehouden van jouw YES-factor? Of wil je samen met mij de puntjes op de i zetten om weer voluit te kunnen knallen? Vraag dan hieronder een mastermind-sessie aan. 


Senur 2

Sernur Tekin: “Josje is een top-coach! Wat ik vooral goed vind is dat ze het echt heel concreet maakt, met handvatten en tips. In de coaching geeft ze iemand het gevoel uniek te zijn en ze respecteert het proces waar iemand in zit. Ze weet de pijnpunten te benoemen, maar laat de ander zelf denken en coacht op basis van de input die ze krijgt. Ze zet de ander in beweging, laat iemand nadenken en geeft concrete feedback.”


Investering € 299 exclusief btw.


Overig aanbod

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep neem je deel aan het jaartraject Van jammer naar YES! en bouw je aan een gelukkig leven waarin jij de regie voert. 

Investering € 4.900 exclusief btw.

1-OP-1 JAAR

Per jaar coach ik een handjevol mensen 1-op-1. Wil jij een jaar lang intensief met mij samenwerken aan jouw nieuwe realiteit? Check dan mijn beschikbaarheid.

Investering € 7.900 exclusief btw.

1-OP-1 HALFJAAR

Heb je tijd en discipline voor een verhoogd tempo en neem je gemakkelijk nieuwe informatie op? Dan is dit versnelde traject jouw ideale keuze!

Investering € 3.900 exclusief btw.


Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Klik dan HIER en vul het contactformulier in.

Ben je helemaal klaar met je jammers en klaar voor je YES-factor? Vraag dan een traject aan.

Terug