Van jammer naar YES! is een uniek transformatieprogramma voor ambitieuze vrouwen en onderneemsters die hun potentie wel voelen… en nog niet volledig leven!


Van jammer naar Yes!

Dankzij mijn eigen bijzondere ervaringen ontstond bij mij de behoefte aan een methode om blijvend en diepgaand de regie terug te vinden over mijn realiteit. Ik wilde creëren waar ik naar verlangde! Mijn zoektocht leverde me een schat aan kennis en informatie op. Toch miste ik telkens iets. Vooral in de praktijk bleek blijvende transformatie een uitdaging. 

Ik kraakte de code en ontwikkelde mijn eigen unieke transformatieprogramma waarmee ik jou help: Van jammer naar YES!

Leef je liefste leven

Ervaar jij nog teveel jammer en te weinig YES in je leven? Daar gaan we verandering in aanbrengen! 

Ik houd het graag simpel. Daarom heb ik een methode ontwikkeld waarmee je in 11 modules stap voor stap leert doorgronden hoe je jouw huidige realiteit hebt gecreëerd en hoe je zelf kunt bepalen hoe jouw toekomst eruit ziet.

Veel coaches, trainers en psychologen richten zich met name op gedrag. Met mijn methode leer je waarom je dingen bent gaan doen zoals je het nu doet en hoe je dat 100% vanuit je intrinsieke gevoelens en waarden kunt aanpassen.

Pas dan leef je je liefste en mooiste leven, zonder belemmeringen.


“Je realiteit is een afspiegeling van wat jij
voor jezelf voor mogelijk houdt.”


Callis

Moeiteloos en voluit leven

Houd jij jezelf vast in repeterende patronen en wil je dit wel veranderen maar lukt dit niet, omdat het automatisch lijkt te gaan? Creëer je vaak gedachten en reacties die niet goed voor je werken en is jouw huidige leven daar een afspiegeling van?

Dan wil je hier vast dolgraag voor eens en voor altijd een eind aan maken en weer lekker spontaan, enthousiast en moeiteloos leven. Vertrouwen op jezelf, je talenten en jouw onbegrensde samenwerking met de universele wetten.

Dat is ook voor jou mogelijk.

Let’s do that!


Herken jij dit?

  • Je ervaart druk, stagnatie of begrenzingen.
  • De omstandigheden hebben invloed op je, in plaats van andersom.
  • Je weet niet hoe je die vicieuze cirkel kunt doorbreken.
  • Dit kost je energie, waardoor je niet creëert wat je zou willen.
  • Je houdt jezelf af van je werkelijke geluk en succes. 

Wil jij dit?

  • Je wilt autonoom en authentiek aan het roer van je leven staan.
  • Je wilt je eigen keuzes maken en een werkelijkheid voor jezelf creëren die past bij jouw wensen.
  • Je wilt het heft in handen nemen en vrij van blokkades en vol zelfvertrouwen het leven omarmen.
  • Je wilt innerlijke rust en enthousiasme voelen.
  • Je wilt je carrière of je business upgraden.

Upgrade je realiteit

Ben je keihard toe aan een upgrade van je leven? Wil je op een heldere, praktische manier leren hoe je jezelf tot nu toe hebt afgehouden van jouw YES-factor, hoe je je blokkades opheft en hoe je met enthousiasme succesvol je huidige leven en je toekomst vormgeeft? Wil je weer van je leven genieten? Goed nieuws. Dat kan. En simpel ook!

Ervaringen

Kim

Kim van de Weem: “Wat is Josjes begeleiding een waardevolle confrontatie met mijzelf geweest! Josje heeft mij mijn struggles in het dagelijks leven (zakelijk en privé) leren doorbreken. Dat kan ik vol overtuiging zeggen.

Ik weet waar en hoe ik leiderschap kan nemen, ik voer de volledige regie en kan in iedere situatie kiezen hoe ik ergens mee omga.

Het was soms emotioneel en steeds inspirerend, transformerend en bijzonder waardevol. Ik geniet van mijn leven en van alle leuke dingen die ik beleef.

Ik heb in mijn relatie veel meer harmonie bereikt en mijn bedrijf Social Kickstart draait als een dolle. Ik haal prachtige opdrachten binnen en heb inmiddels een supergoed team om me heen verzameld.

Josje, bedankt! Je bent een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Veel liefs en een dikke knuffel, Kim”


Anita Matheij: Ik heb nog nooit een coach ontmoet van wie ik zo ondersteboven ben als van Josje. Je moet namelijk van goeden huize komen wil je écht tot mij doordringen. Josje speelde het klaar om mij na één gesprek al volledig uit mijn comfortzone te halen.

Denk niet dat ik mij gelijk gewonnen gaf. Ik brieste, spartelde en sputterde tegen. Ik zette al mijn stekels op en zij prikte daar liefdevol doorheen. Ik daagde haar uit, stelde haar geduld op de proef en rammelde aan haar fundament. En zij bleef gewoon rustig staan. Nou, dan ben je een goeie.

Bij elke high en elke low, elke U-bocht of verraderlijke kurkentrekker is Josje er om mij te steunen en bij te staan, te luisteren en vragen te stellen, of simpelweg er voor mij te ZIJN. En dat is een verademing.

Het resultaat is magisch. Ik reken af met negatieve overtuigingen die mij klein houden, ik maak bewust andere keuzes en kijk met milde ogen naar mezelf. Ik omarm mijn talenten en kwaliteiten, creëer nieuwe, positieve overtuigingen en zie mijzelf als de prachtige mens die ik ben. 

Ik volg mijn eigen pad en elke stap die ik zet, zet ik zelf. Maar ik zou nooit zo snel, zó ver kunnen komen zonder de hulp, steun en betrokkenheid van mijn coach. Daarom kan ik met heel mijn hart zeggen: ik gun iedere vrouw een Josje in haar leven!

Anita Matheij

Jouw resultaat

Je leeft voluit en haalt het maximale uit je leven, je carrière, je business. Je voelt je onafhankelijk en zelfstandig. Je bent je in iedere situatie bewust van je eigen invloed en kiest de uitkomst die voor jou het beste werkt. Uitstel, vermijding of andere excuses heb je niet meer nodig omdat je enthousiast in het leven staat. Je weet hoe je je dromen en verlangens met geïnspireerde actie omzet in werkelijkheid. Je maakt onbelemmerd gebruik van de universele wetten. Je bent overtuigd van je eigen kracht, talenten en mogelijkheden.

An

Zo kan jouw leven eruitzien!

Omdat je weet hoe je in elke situatie moeiteloos de volledige regie over je keuzes hebt, creëer je jouw realiteit naar jouw wensen. Je neemt daadkrachtig beslissingen, vanuit zelfvertrouwen, innerlijke rust en ontspanning. Je gaat met plezier op je doelen af. Nieuwe uitdagingen treed je met creativiteit en enthousiasme tegemoet. Zonder belemmeringen creëer je successen, klein en groot. Ontspannen, energiek en in balans geniet je van je leven.

Jij staat aan het roer. Jij bent de kapitein.
Jij bepaalt, zowel de koers als de bestemming.


Werk met mij

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep neem je deel aan het jaartraject Van jammer naar YES! en bouw je aan een gelukkig leven waarin jij de regie voert. 

Investering € 4.900 exclusief btw.

1-OP-1 JAAR

Per jaar coach ik een handjevol mensen 1-op-1. Dit is jouw ideale keuze als je een jaar lang met mij wilt werken aan jouw nieuwe realiteit.

Investering € 7.900 exclusief btw.

1-OP-1 HALFJAAR

Heb je tijd en discipline voor een verhoogd tempo en neem je gemakkelijk nieuwe informatie op? Dan is dit jouw ideale keuze!

Investering € 3.900 exclusief btw.

MASTERMIND

Heb je specifieke vragen of wil je finetunen? In een individueel gesprek van 2 uur gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag. 

Investering € 299 exclusief btw.


Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Klik dan HIER en vul het contactformulier in.

Ben je helemaal klaar met je jammers en klaar voor je YES-factor? Vraag dan een traject aan.

Terug