Breng de magie terug in je leven 


 • Waarom lukt het niet?
 • Het valt tegen.
 • Is dit het nou?
 • Ik wil het veranderen alleen weet ik niet waar ik moet beginnen.

Herken je die gedachten, waarmee je het jezelf nog moeilijker maakt? Het lijkt alsof je helemaal van jezelf afgedreven bent. De gezellige, vrolijke, enthousiaste, daadkrachtige vrouw die je van nature bent, is vaker niet dan wel aan de oppervlakte aanwezig.

Door alle strategieën en patronen die je in de loop van je leven hebt opgebouwd, voel je je wankel en onzeker, terwijl je je zo graag gewoon lekker blij wilt voelen. Je doet je best… en het geluk glipt je door de vingers.

Het lukt je maar niet om die negatieve gevoelens om te buigen. Het kost je al genoeg energie om alle bordjes in de lucht te houden. Aan je mooie dromen en je toekomst besteed je veel minder aandacht dan je zou willen. Je weet dat je dit een halt toe wilt roepen, omdat je het zo zonde vindt van je leven.

Alleen… waar moet je beginnen om het heft weer in handen te nemen? Hoe zorg je dat je weer grip krijg op je huidige leven en je toekomst?


Bevrijd je van de ketens

Het zou zo heerlijk zijn als je die negatieve spiraal zou kunnen doorbreken! Wanneer je je leven kunt inrichten zoals jij dat wenst. Vol vreugde, liefde, balans en vervulling.

 • Weg met de ballast, zodat er ruimte ontstaat voor groei
 • Positief in het leven staan, jezelf met plezier en zelfvertrouwen uitdagen en je successen vieren
 • Je kracht voelen en je zachtheid omarmen
 • Leven in harmonie, omdat jouw realiteit aansluit bij je verlangens
 • Met souplesse door je dagen gaan, stabiel en flexibel
 • Perfectionisme en controle loslaten
 • Je onafhankelijk van de mening van anderen voelen

Hoe heerlijk zou dat zijn, om de magie terug te vinden?


Ik help jou: Van jammer naar YES!

Ik weet wat je voelt, uit ervaring. Ik heb op een punt gestaan waarop ik wist: zo wil ik niet verder! Laten we samen jouw leven weer leuk maken.

Ik ontwikkelde – allereerst uit eigen behoefte – mijn methode Van jammer naar YES!, waarmee ik jou alle tools aanreik op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap die je nodig hebt om je weer open en vrij te voelen. Zodat het weer gaat stromen en je weer contact maakt met jezelf.

Stap voor stap begeleid ik je op jouw weg naar vrijheid, succes en geluk. En het mooie is: zodra jij daar bent, zie je dat direct terug in je dagelijkse realiteit.

Doordat je van binnenuit verandert, verandert je buitenwereld mee.
Je leven krijgt een enorme positieve boost op alle gebieden. Je voelt je weer de regisseur van jouw levensverhaal.


Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Josje is heel bekwaam. Wat haar een fijne en goede coach maakt, is dat zij open-minded is en een praktische aanpak kiest in combinatie met spiritualiteit. Haar intuïtie is verbluffend. Ze doorziet patronen en raakt razendsnel de kern. Bovendien is zij op heel veel vlakken ervaringsdeskundige. Dat geeft verdieping.

Na het werken met Josje is er een wereld voor me opengegaan. Zij heeft op een ontspannen en heldere manier de vinger op de zere plek gelegd. Ik beperkte mezelf met mijn gedrag en heb geleerd dat dit alles met onderliggende overtuigingen en gevoelens te maken had. Door deze blokkades weg te nemen is er al zoveel op mijn pad gekomen wat ik niet voor mogelijk had gehouden!

Zowel privé als in mijn business gaat alles nu soepel. Ik geniet van mijn successen en ook de obstakels die ik tegenkom, neem ik met creativiteit en inspiratie.”

Mariana Schijf

Mariana Schijf: “Wat mij in Josje aantrok was haar idee dat je altijd je eigen werkelijkheid creëert. Ik geloof hierin en begreep dan ook niet waarom mijn buitenwereld niet overeen kwam met mijn binnenwereld. De krachtige vrouw die ik was, leek als sneeuw voor de zon verdwenen.

Tijdens ons eerste contact sprak Josje een paar woorden en raakte daarmee direct de kern van mijn probleem. 

En echt: alle negatieve overtuigingen die diep in mijn onderbewuste aanwezig waren, zijn opgelost. Aan de hand van de modules heb ik mijn talenten en drijfveren getransformeerd naar mijn nieuwe werkelijkheid.

Ik ben geen hemelfietser. Ik wil mijn ideeën vormgeven in tastbare resultaten. Hier voorziet Van jammer naar YES! juist heel goed in. Ik creëer nu vanuit mijn volle potentieel en ik ben iedere dag dankbaar voor alles wat zich aandient.

Ik weet dat ik mijn leven zelf opnieuw op de rit heb gezet. En juist de methode van Josje en haar persoonlijke inbreng als coach hebben ervoor gezorgd dat ik er een succes van heb gemaakt!

Lieve Josje, ik voel me weer zo gelukkig! Ik ben je heel, heel dankbaar.

Liefs, Mariana”

Marieke kok

Marieke Kok: “Van jammer naar YES! is zo’n diepgaande, complete en effectieve methode! Dat kan ook niet anders, want Josje is de ontwerper ervan en zij is voor mij ontzettend waardevol. Ieder contactmoment gedurende het traject bracht mij weer een stap verder. De opbouw van de modules is geniaal; ieder onderdeel kwam in de juiste volgorde aan bod, waardoor ik al snel een enorme verandering voelde. En als ik dan even een hick-up had, wat echt weleens gebeurde, dan was Josje er om me weer op koers te helpen.

Ik ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb. Ik weet niet hoe het gegaan zou zijn als ik niet die stap gezet had, maar ik vrees dat ik dan steeds verder vast was komen te zitten.

Van jammer naar YES! en Josje hebben me geholpen mezelf, de echte, supergelukte Marieke, te bevrijden. Wat een cadeau!”


Bootcampen

Omdat ik weet hoe kostbaar tijd is, gaan we daar zuinig mee om. Bovendien ben je klaar voor een deep dive. Geen tijd meer te verliezen, je wilt aan de slag.

Daarom gaan we over tot intensieve, concrete actie. We gaan er vol voor, dan kan het snel én goed en dat is waar Van jammer naar YES! op gericht is: het beste resultaat voor jou.

Speciaal voor vrouwen zoals jij, heb ik de Coaching Bootcamp ontwikkeld.


Details

De kick-off bestaat uit:

 • een online intake om jouw persoonlijke doelen in kaart te brengen
 • een Zoom-coaching

Maand 1

 • Introductie en 3 modules beschikbaar
 • 3 x Zoom-coaching

Maand 2

 • 3 modules beschikbaar
 • 3 x Zoom-coaching
 • 2 aaneengesloten livedagen

Maand 3

 • Oefen- en implementatie fase met Van jammer naar YES-tools©
 • 4 x Zoom-coaching

Maand 4

 • 3 modules beschikbaar
 • 2 x Zoom-coaching
 • Afsluitende livedag

Op een rij

 • Online intake en Zoom-coaching om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen
 • 12 online contactmomenten voor intensieve persoonlijke begeleiding
 • 3 hele dagen live 1:1 coaching-bootcamp
 • Alle unieke tools behorende bij mijn methode
 • BONUS: een schat aan verdiepingsmateriaal en toegang tot mijn complete kennisbibliotheek
 • Looptijd 4 maanden
 • Data in overleg

 

Ik adviseer je om voor het eerste liveblok een hotelovernachting te boeken, zodat je er een echte retraite van maakt voor jezelf!


Investering € 5.997 exclusief btw.


kennis-bibliotheek-josje-de-klerk

Toegang tot complete kennisbibliotheek   

Om je nog verder te helpen krijg je toegang tot mijn complete kennisbibliotheek. Boordevol artikelen, uren aan inspirerende video’s, meditaties, audio’s, e-books en online cursussen. Een greep uit deze bonussen staat hieronder uitgelicht.


Cursus Mindset-rituelen

In deze cursus deel ik Mindset-rituelen voor succes en overvloed. Je leert je intenties te richten op wat je wilt creëren en zorgt voor focus en geïnspireerde actie.

cursus-mindset-rituelen

Online cursus Journaling Innerlijke Reis

Door te schrijven stel je vast wie jij intrinsiek bent en hoe jij je maximale potentieel kunt aanwenden. Je creëert diepgaand inzicht in de ruimte die er voor jou is om je mooiste realiteit te leven.


E-book effectief formuleren en manifesteren

Een e-book vol tips, informatie en inspiratie over de invloed van taal (gesproken en gedacht) op hoe wij onze verlangens realiseren.

effectief-formuleren-en-manifesteren-ebook

21-gouden-tips-ebook

E-book 21 Gouden Tips

Hoe kun je voluit leven en de regie nemen over jouw realiteit? In dit e-book geef ik je alvast 21 tips.


E-book verander je trilling, verander je werkelijkheid  

Mijn 8 belangrijkste tips om je trilling zo te veranderen dat je een andere realiteit creëert. De energie (trilling) die je uitzendt, wordt aangestuurd door je overtuigingen. Dus als jij succesvol, gelukkig en vrij wilt zijn, vind je daarin de sleutel tot transformatie.

verander-je-trilling-verander-je-werkelijkheid

creatiedagboek

Creatiedagboek 

Als welkomstgeschenk ontvang je jouw Creatiedagboek. Hierin kun je dagelijks je belangrijkste inzichten, groeistappen en verbeterpunten bijhouden.

Plus alle unieke tools behorend bij mijn methode en nog veel meer!


Overig aanbod

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Investering € 3.497 exclusief btw.

1:1 MASTERMIND

Heb je specifieke vragen of wil je finetunen? In een dagdeel met lunch gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag. 

Investering € 497 exclusief btw.