“Je realiteit is een afspiegeling van wat jij voor jezelf voor mogelijk houdt.”


Je bent gaan ondernemen omdat je iets te brengen hebt in deze wereld. Je koos voor het ondernemerschap omdat autonomie en keuzevrijheid belangrijke waarden voor je zijn. Tot zover oké. In je dagelijkse praktijk merk je echter dat je leven vaker niet dan wel lijkt op de droom die je had toen je ging ondernemen.

Je realiseert je dat alles bij jou begint, want die onderneemster, dat ben jij. En zolang jij persoonlijk niet optimaal functioneert, werkt dat overal in door. Ook in je business.


Een nieuwe koers

Stel je eens voor dat je op alle deelgebieden in je leven in één klap precies die verbeteringen kunt aanbrengen, waardoor je weer gaat bruisen. Je enthousiasme gaat weer aan, je creativiteit gaat weer stromen en met die positieve energie creëer jij in je privéleven en je business de voorwaarden die er voor jou toe doen.

Je bent weer de kapitein op je schip, je staat weer stevig aan het roer. En alles verandert mee.

Als dit jouw verlangen is, dan is het tijd voor een nieuwe koers.


Jouw tijd is kostbaar

Als onderneemster houd je van concreet, meteen toepasbaar en dynamisch, want jouw tijd is kostbaar. Daarom heb ik speciaal voor vrouwelijke ondernemers een groepsprogramma Van jammer naar YES! ontwikkeld.

Met Van jammer naar YES! leer je diepgaand en blijvend persoonlijk leiderschap en regie over je leven voeren. Wie jij thuis bent, ben je in je business en andersom.

In een besloten groep gelijkgestemde onderneemsters werk je online en offline aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit. Dat zijn 3 vliegen in een klap.


Carrie

Carrie Jongejans: “Ik vind Josje als coach werkelijk briljant, zowel 1:1 als in de groep. Dankzij haar methode Van jammer naar YES! heb ik geleerd hoe ik met behulp van haar tools kan creëren waar ik naar verlang, zijn mijn relaties met anderen harmonieuzer en verloopt mijn leven in flow.

Ik vind het fantastisch hoe Josje mij vanuit haar visie werkelijk ieder vraagstuk kan helpen oplossen. Haar boodschap past zij integraal en congruent toe. Ik ben dolblij met haar in mijn leven!”

Mariana Schijf

Mariana Schijf: “Josje, je hebt me mezelf teruggegeven, ik ben weer Mariana! Het kwartje is definitief gevallen. Ik kan weer op elke laag voelen en genieten. Ik heb mijn spontaniteit en enthousiasme terug en ik creëer vanuit flow. Ik heb altijd graag mijn ondernemerschap gecombineerd met werk als professional. Mijn nieuwe baan als verandercoach, mijn eigen online Tarot-academie en een uitnodiging voor een expositie van mijn Textile Art work zijn een greep uit de prachtige manifestaties. Al had dit traject 100 duizend euro gekost: het is het waard!”


Details

De kick-off bestaat uit:

 • een online individuele intake om jouw persoonlijke doelen in kaart te brengen
 • een individuele Zoom-coaching
 • een online kennismaking met jouw groep

Maand 1

 • Introductie en 4 modules beschikbaar
 • 4 x online groepsmasterclass plus Q&A

Maand 2

 • 3 modules beschikbaar
 • 1 x online groepsmasterclass plus Q&A
 • Oefen- en implementatie fase met transformatietool en andere tools
 • Live dag met jouw groep voor implementatie

Maand 3

 • 3 modules beschikbaar
 • 3 x online groepsmasterclass plus Q&A

 

Maand 4

 • 2 modules beschikbaar
 • 1 x online groepsmasterclass plus Q&A
 • Live dag met jouw groep als afsluiting

Individuele begeleiding

Misschien denk je: in een groep haal ik er niet genoeg uit. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Mijn groepsprogramma’s staan bekend om hun persoonlijke karakter. Ik coach iedereen met aandacht voor haar individuele proces.

De groepen bestaan uit maximaal 8 deelneemsters. Mochten de maatregelen nog van kracht zijn op het moment van onze eerste livedag, dan werken we volgens de RIVM-richtlijnen.

De eerstvolgende groep waarvoor je je nog kunt aanmelden start in mei 2021.


Op een rij

 • Individuele intake en Zoom-coaching om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen
 • 9 online groepsmasterclasses/Q&A’s
 • 2 volledig verzorgde live dagen met jouw groep
 • Besloten online leeromgeving
 • Alle unieke tools behorende bij mijn methode
 • BONUS: een schat aan verdiepingsmateriaal en toegang tot mijn complete kennisbibliotheek

Wil jij een van de vele vrouwen zijn die jou voorgingen? Wil jij onder alle omstandigheden het vertrouwen voelen dat je alles aan kunt, omdat je weet: mijn leven is van mij, ik heb leiderschap en regie? Wil je weer voluit gasgeven, zowel privé als in je business?

Reserveer dan nu vast jouw plaats* voor de eerstvolgende editie van Van jammer naar YES!

 

*Maximaal 8 deelneemsters.


Investering € 3.497 exclusief btw. 


kennis-bibliotheek-josje-de-klerk

Toegang tot complete kennisbibliotheek   

Om je nog verder te helpen krijg je toegang tot mijn complete kennisbibliotheek. Boordevol artikelen, uren aan inspirerende video’s, meditaties, audio’s, e-books en online cursussen. Een greep uit deze bonussen staat hieronder uitgelicht.


Cursus Mindset-rituelen

In deze cursus deel ik Mindset-rituelen voor succes en overvloed. Je leert je intenties te richten op wat je wilt creëren en zorgt voor focus en geïnspireerde actie.

cursus-mindset-rituelen

Online cursus Journaling Innerlijke Reis

Door te schrijven stel je vast wie jij intrinsiek bent en hoe jij je maximale potentieel kunt aanwenden. Je creëert diepgaand inzicht in de ruimte die er voor jou is om je mooiste realiteit te leven.


E-book effectief formuleren en manifesteren

Een e-book vol tips, informatie en inspiratie over de invloed van taal (gesproken en gedacht) op hoe wij onze verlangens realiseren.

effectief-formuleren-en-manifesteren-ebook

21-gouden-tips-ebook

E-book 21 Gouden Tips

Hoe kun je voluit leven en de regie nemen over jouw realiteit? In dit e-book geef ik je alvast 21 tips.


E-book verander je trilling, verander je werkelijkheid  

Mijn 8 belangrijkste tips om je trilling zo te veranderen dat je een andere realiteit creëert. De energie (trilling) die je uitzendt, wordt aangestuurd door je overtuigingen. Dus als jij succesvol, gelukkig en vrij wilt zijn, vind je daarin de sleutel tot transformatie.

verander-je-trilling-verander-je-werkelijkheid

creatiedagboek

Creatiedagboek 

Als welkomstgeschenk ontvang je jouw Creatiedagboek. Hierin kun je dagelijks je belangrijkste inzichten, groeistappen en verbeterpunten bijhouden.

Plus alle unieke tools behorend bij mijn methode en nog veel meer!


Overig aanbod

1:1 BOOTCAMP

Wil je in hoog tempo knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 programma met heisessies jouw ideale keuze.

Investering € 5.997 exclusief btw.

1:1 MASTERMIND

Heb je specifieke vragen of wil je finetunen? In een dagdeel met lunch gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag. 

Investering € 497 exclusief btw.