Jouw toekomstige realiteit creëer je vandaag


In een dagdeel inclusief lunch gaan we full focus, concreet en doelgericht aan de slag.

APK’tje

Je hebt eerder een programma of traject Van jammer naar YES! gevolgd en je hebt behoefte aan een APK’tje. Je wilt specifieke vragen behandelen, onderzoeken of je op de goede weg bent of samen met mij de route voor de komende maanden uitstippelen. Dan is een Mastermind ideaal voor jou.

 

Kick-off

Je hebt nog niet eerder deelgenomen aan Van jammer naar YES! en hebt interesse in een traject of programma. Je wilt hulp bij het bepalen van je vervolgstappen. Dan is de Mastermind een uitstekende kick-off.

Als je nieuw bent ontvang je na aanvraag een online intake, waarna we onze afspraak inplannen.

 


Paulien Kroese en Josje

Paulien Kroese Jager: “Josje, zoals jij zo mooi zei: ‘Je bent het altijd zelf’. Dat is iets wat voor mij een grote verschuiving teweeggebracht heeft. Ik voel me als herboren en rustig en dit roept bij mijn huisgenoten een ontspannen en vrolijke reactie op. Ik heb mijn bakens behoorlijk verzet en dat heeft zoveel positieve energie opgeleverd!

Ik houd deze flow lekker vast. Dank je wel.”

Mastermind Alexandra van den Herik

Alexandra Vreeburg van den Herik: “Lieve Josje, ik denk vaak aan jouw woorden: ‘Neem je tijd, ga niet gelijk vliegen want dan stort je ter aarde.’

Na onze mastermind ben ik niet letterlijk gaan vliegen maar jemig wat gebeurde er veel! Je hebt me echt weer richting gegeven om onbevangen en open mijn leven te leven. Ik doe wat ik wil, ik zet de stappen die ik wil zetten en voel de energie steeds meer stromen!”


Voor een APK of een Kick-off: vraag hieronder een Mastermind aan. 


Investering € 497 exclusief btw.


Overig aanbod

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Investering € 3.497 exclusief btw.

1:1 BOOTCAMP

Wil je in hoog tempo knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 programma met heisessies jouw ideale keuze.

Investering € 5.997 exclusief btw.