Van jammer naar YES! is een uniek transformatieprogramma voor ambitieuze  vrouwen die hun potentieel wel voelen… en nog niet volledig leven!


Dankzij mijn eigen bijzondere ervaringen ontstond bij mij de behoefte aan een methode om blijvend en diepgaand de regie terug te vinden over mijn realiteit. Ik wilde creëren waar ik naar verlangde! Mijn zoektocht leverde me een schat aan kennis en informatie op. Toch miste ik telkens iets. Vooral in de praktijk bleek blijvende transformatie een uitdaging. 

Ik kraakte de code en ontwikkelde mijn eigen unieke transformatieprogramma waarmee ik jou help:

Van jammer naar YES!


Ervaar jij nog teveel jammer en te weinig YES in je leven? Daar gaan we verandering in aanbrengen! 

Ik houd het graag simpel. Daarom heb ik een methode ontwikkeld waarmee je in 11 modules stap voor stap leert doorgronden hoe je jouw huidige realiteit hebt gecreëerd en hoe je zelf kunt bepalen hoe jouw toekomst eruitziet. 

Veel coaches, trainers en psychologen richten zich met name op gedrag. Met mijn methode leer je waarom je dingen bent gaan doen zoals je het nu doet en hoe je dat 100% vanuit je intrinsieke gevoelens en waarden kunt aanpassen.


Pas dan leef je je liefste en mooiste leven, zonder belemmeringen.


Kim

Kim van de Weem: “Wat is Josjes begeleiding een waardevolle confrontatie met mijzelf geweest! Josje heeft mij mijn struggles in het dagelijks leven (zakelijk en privé) leren doorbreken. Dat kan ik vol overtuiging zeggen.

Ik weet waar en hoe ik leiderschap kan nemen, ik voer de volledige regie en kan in iedere situatie kiezen hoe ik ergens mee omga.

Het was soms emotioneel en steeds inspirerend, transformerend en bijzonder waardevol. Ik geniet van mijn leven en van alle leuke dingen die ik beleef. Ik heb in mijn relatie veel meer harmonie bereikt en mijn bedrijf Social Kickstart draait als een dolle. Ik haal prachtige opdrachten binnen en heb inmiddels een supergoed team om me heen verzameld.

Josje, bedankt! Je bent een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Veel liefs en een dikke knuffel, Kim”


Anita Matheij: “Lieve Josje, nu wij mijn traject hebben afgerond, wil ik je dit laten weten: WAT ZIT JOUW METHODE GOED IN ELKAAR!!!

Het is zó zorgvuldig opgebouwd, met telkens een nieuwe hoeveelheid informatie en opdrachten die je stap voor stap meenemen door jouw eigen (verborgen) landschap.

Chapeau. Kudos. En een diepe buiging. Dankjewel voor jouw liefde en aandacht en alles wat je mij nog meer hebt gegeven.

Liefs, Anita”

Anita Matheij

_V3A9961

Petra de Vries: “Lieve Josje, vanmiddag was ik in mijn tuinkamertje en pakte mijn werkboek van de training erbij. Meteen voelde ik weer hoeveel power erin zat en zit.

Terugdenkend aan alles wat besproken is, wat ik heb geleerd, ervaren, gevoeld en ontwikkeld, beleef ik het weer. Hoe ik open, hoe ik beklemming of blokkades direct kan loslaten.

Het effect blijft en ik ben daar zo blij mee!

Liefs, Petra”


Werk met mij

GROEPS-BOOTCAMP

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Investering € 3.997 exclusief btw.

1:1 BOOTCAMP

Wil je in hoog tempo knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 programma met heisessies jouw ideale keuze.

Investering € 5.997 exclusief btw.

1:1 MASTERMIND

Heb je specifieke vragen of wil je finetunen? In een dagdeel met lunch gaan we full focus en concreet  samen aan de slag. 

Investering € 497 exclusief btw.

Terug