Let op! Alleen verder lezen als je klaar bent voor een lifechanging methode.


Dankzij mijn eigen bijzondere ervaringen ontstond bij mij de behoefte aan een methode die zo compleet was, dat ik fundamenteel en blijvend mijn leven zou kunnen sturen.

Ik wilde creëren waar ik naar verlangde! Mijn zoektocht leverde me een schat aan kennis en informatie op. Toch miste ik telkens iets en viel ik terug. Vooral in de praktijk bleek blijvende transformatie een uitdaging.

Uiteindelijk kraakte ik de code en ontwikkelde mijn eigen, unieke methode waarmee ik jou help transformeren: Van jammer naar YES!


Ervaar jij nog teveel jammer en te weinig YES in je leven?

Daar gaan we verandering in aanbrengen! Ik houd het graag simpel. Daarom leer ik jou via logisch opeenvolgende stappen jezelf te doorgronden. Hoe heb jij je huidige realiteit gecreëerd en hoe kun je zelf bepalen hoe jouw toekomst eruitziet.

Ik leer jou alle aspecten die nodig zijn om volgens je eigen waarden en jouw intrinsieke verlangens de architect van je leven te zijn. Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik jou ook het gemak, het levensgeluk, de vervulling, de flow en het plezier gun, dat ik zelf heb ontdekt.


Kim

Kim van de Weem: “Lieve Josje, wat is jouw begeleiding een waardevolle confrontatie met mijzelf geweest! Je hebt me mijn struggles in het dagelijks leven (zakelijk en privé) leren doorbreken. Dat kan ik vol overtuiging zeggen. Ik weet waar en hoe ik leiderschap kan nemen, ik voer de volledige regie en kan in iedere situatie kiezen hoe ik ergens mee omga.

Het was soms emotioneel en steeds inspirerend, transformerend en bijzonder waardevol. Ik geniet van mijn leven en van alle leuke dingen die ik beleef. Ik heb in mijn relatie veel meer harmonie bereikt en mijn bedrijf Social Kickstart draait als een dolle.

Josje, bedankt! Je bent een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Veel liefs en een dikke knuffel, Kim”

Anita Matheij

Anita Matheij: “Lieve Josje, nu wij mijn traject hebben afgerond, wil ik je dit laten weten: wat zit jouw methode goed in elkaar!

Het is zó zorgvuldig opgebouwd, met telkens een nieuwe hoeveelheid informatie en opdrachten die je stap voor stap meenemen door jouw eigen (verborgen) landschap.

Chapeau. Kudos. En een diepe buiging. Dankjewel voor jouw liefde en aandacht en alles wat je mij nog meer hebt gegeven.

Liefs, Anita”


Werk met mij

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Investering € 3.497 exclusief btw.

1:1 BOOTCAMP

Wil je in hoog tempo knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 programma met heisessies jouw ideale keuze.

Investering € 5.997 exclusief btw.

1:1 MASTERMIND

Heb je specifieke vragen of wil je finetunen? In een dagdeel met lunch gaan we full focus en concreet  samen aan de slag. 

Investering € 497 exclusief btw.