Wat een interessante vraag!

‘Jos, die methode van jou, Van jammer naar YES!, wat houdt die nou eigenlijk precies in?’

Deze vraag stelde een kennis van vroeger me vorige week. We hadden via social media contact, nadat we elkaar bijna 30 jaar niet hadden gesproken. Hij was daarom niet precies op de hoogte van wat ik doe.

Frisse blik
Ik vond het leuk om door zijn vraag weer eens met een buitenstaanders-blik naar mijn eigen aanbod te kijken. Nu doe ik dat regelmatig en waar ik dat nodig acht, breng ik verbetering aan. Eind vorig jaar heb ik mijn programma verdiept met 3 extra modules, 9 extra opdrachten en heel veel online e-books en cursusmateriaal van mijn eigen hand. Completer wordt het niet.

Ik typte om te beginnen een paar enkele zinnen aan mijn oude kennis. Al gauw volgde er meer, want ik ben ontzettend enthousiast over de resultaten die mijn klanten boeken. Ik vat hieronder voor je samen wat ik aan mijn kennis stuurde.

Transformatie
Van jammer naar YES! is hét programma voor blijvende en diepgaande transformatie in je persoonlijke en professionele leven. Met mijn methode leer ik jou wat het fundament is van het menselijk functioneren en hoe je jouw persoonlijke systemen zo voor je kunt laten werken, dat je resultaten drastisch verbeteren.

Ik heb zelf ondervonden – en later mijn klanten ook – dat hierin de sleutel ligt waarmee je de kloof kunt overbruggen tussen overleven en voluit genieten. Dat is leven met de YES-factor!

In de put
Het hoeft dus niet zo te zijn dat het slecht met je gaat, of dat je enorm diep in de put zit. Ik heb onder mijn klanten mensen die in hun persoonlijke leven zichzelf tegenhouden om te groeien, te genieten, gelukkig te zijn. En bijvoorbeeld ook ondernemers die inzien dat ze zo bezig zijn met hun bedrijf zoals het was, dat ze het niet voor elkaar krijgen om nieuwe cliënten aan te trekken. Die tegen een vermeende bovengrens aanlopen.

Met Van jammer naar YES! leren mijn klanten nieuwe automatismen aan. Wat niet functioneel is, gaat overboord. Zo ontstaat er ruimte voor patronen die wel werken, die zorgen voor prachtige resultaten, voor zelfvertrouwen, plezier en groei. Het levert mijn klanten op dat ze meester zijn over hun leven. Ze hebben de volledige regie.

Er zijn een aantal uitgangspunten die ik belangrijk vind. 

  • Uitdagingen zijn leuk.
  • Falen bestaat niet, er zijn alleen experimenten.
  • Als je het je kunt voorstellen, kun je het creëren.
  • Je weet: iedere dag is goed, wat er ook gebeurt.
  • Leven volgens de YES-factor betekent: Groei, Genieten, Geluk.

Gelukt
Mijn klanten benutten al hun talenten, zijn overtuigd van hun eigen kracht en geluktheid, gaan vol zelfvertrouwen, met plezier en creativiteit op hun doelen af, durven de lat hoog te leggen en raken daarvan niet uitgeput, maar dat levert ze juist energie op.

Ze leren efficiënt omgaan met hun verlangens, zodat ze die dankzij de juiste resonantie rechtstreeks omzetten in gerealiseerde doelen.

Van jammer naar YES! houdt in: leven zoals jouw leven bedoeld is. Je bent tenslotte geboren om je leven vorm te geven naar het landschap van je ziel.

Emojis
Mijn kennis stuurde een rijtje lachende emojis. Ik begreep waarom; als ik eenmaal begin met vertellen waarom Van jammer naar YES! werkt en wat de methode inhoudt, dan blijf ik aan de gang. Ik ben gewoon ontzettend enthousiast en niet in de laatste plaats omdat ik inmiddels al zoveel mensen heb geholpen. Hier kun je een greep uit de reacties lezen.

Genieten in Maastricht
Als je dit bericht leest, ben ik met mijn gezin aan het genieten in Maastricht. We hebben een heerlijk hotel geboekt en we eten in een toprestaurant. Verder strekken zich een paar lege dagen voor ons uit, die we naar onze wensen ter plekke invullen.

We zijn samen, we brengen tijd met elkaar door, praten, houden elkaars handen vast, maken plezier, delen onze vragen en zetten (dat gebeurt in ons gezin nu eenmaal altijd zo) nieuwe stippen op de horizon.

Hoog reiken
We zijn daar onbescheiden in. We durven hoog te reiken, omdat we een diep vertrouwen hebben dat alles mogelijk is, mits we onze verlangens opvolgen met geïnspireerde actie. We zijn niet bang om te vallen, want als onze resultaten niet meteen zijn zoals we ze voor ogen hadden, dan kiezen we met inventiviteit een nieuwe route, boren nieuwe bronnen aan, stellen onze verwachtingen bij. Kortom: we zijn leider over ons leven. Dat brengt ons veel liefde en dankbaarheid.

Ik gun jou dat ook, dat leven volgens de YES-factor.
Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Stuur me gerust een mail: info@josjedeklerk.nl

O, en mijn kennis? Die komt binnenkort voor een gesprek, want hij is geïnteresseerd in het jaarprogramma Van jammer naar YES!

Ik wens je een prachtig weekend.

Terug