Waar wacht je nog op?

Er gebeurt in ons leven niet dat wat we wensen.
Heel vaak gebeurt er ook niet wat we ons voornemen.

Er gebeurt in ons leven exact dat, wat we zelf in gang zetten!

Door middel van duidelijk omschreven taken per dag, middellange termijn tussentijdse resultaten met een daaraan verbonden stappenplan en lange termijn doelen die geïnspireerde en gerichte actie vragen.

Ons onderbewuste registreert ieder woord dat wij onszelf vertellen, in gedachten en hardop uitgesproken. Als wij onszelf de hele dag vertellen dat we dingen willen, zullen en gaan doen, maar daarop volgt geen actie, laat staan een resultaat, dan gebeurt er precies… NIETS.

Nada, niente, noppes. Want als je jezelf vertelt wat je misschien wel ooit, een keer, hopelijk zult bereiken, dan is de vicieuze cirkel al een feit. Met alleen plannen maken kom je geen stap verder, want je gelooft het zelf niet. Dus waarom zou je onderbewuste je nog geloven, als je keer op keer bewijst dat je maar wat uit je nek l*lt?

De vraag is deze: is hetgeen je zegt te willen ook werkelijk hetgeen waar je voor in actie wilt komen? In dat geval: waar wacht je nog op?

Iets wensen en je iets voornemen kan een mooie, ondersteunende eerste stap zijn. En daarna ben jij aan de beurt. Alleen met daadkracht en volharding bereik je werkelijk wat je wilt.

Je resultaten zijn een afspiegeling van je gedachten. Want je gedachten beïnvloeden wat je voelt en hoe je handelt.
Zorg dat je gedachten, je overtuigingen en je handelingen met elkaar in lijn liggen. En leg de lat lekker hoog, dat helpt ook 😉.

Vertel jezelf het juiste verhaal, beschouw dat als een afspraak met jezelf en kom die na. Je zult zien dat je hiermee zoveel beweging in gang zet, dat je stappenplan, op weg naar wat jij jezelf wenst, zich als vanzelf ontvouwt.

Terug