Van Jammer naar YES!

Alles wat zich in je leven manifesteert, is ooit begonnen als een verlangen.

Alleen met de juiste mindset zet je je verlangens om in gemanifesteerde realiteit.
Werkelijk blijvende veranderingen doorvoeren in je mindset lukt dankzij leiderschap.
Met leiderschap bepaal jij wat je denkt, voelt en doet.

 

blije vrouw

Ik zeg altijd tegen mijn klanten: ‘Toen je werd geboren, was je al gelukt.’ 

Dit impliceert onder meer dat onze mogelijkheden en ons potentieel in feite oneindig zijn. Levensgeluk en succes: er bestaat wat mij betreft geen bovengrens. Je leven is bedoeld om te groeien, te genieten, gelukkig te zijn!

Hoe zou jij het vinden als je zonder belemmering bereikt waarnaar je verlangt en het je lukt om je dromen  te realiseren? Als je gelukkig, ontspannen en vrij bent en in staat successen te boeken?

Ben je klaar met de rem en de probeersels en wil je doelgericht aan de slag om gelukkig en succesvol te zijn in alle aspecten van je leven? Ik kan het me voorstellen. En ik kan je helpen.

Het klinkt zo simpel … en in feite is het  dat ook!

Het is alleen belangrijk om grondig en volgens een vaste structuur te werk te gaan, zodat hetgeen je aanleert ook echt diep integreert en een automatisme wordt. Alleen op die manier creëer je blijvende veranderingen en verbeteringen.

Mijn methode Van Jammer naar YES! kent een vaste structuur en is zo opgebouwd dat er zowel kennis als vaardigheid wordt aangeleerd. Daarbinnen is er alle ruimte voor jouw persoonlijke weg.

Ik zie bij mijn klanten waanzinnige resultaten. Zij maken fantastische transformaties door in hun denken, voelen en handelen. En daarmee in het creëren van hun realiteit.

Lees hier ervaringen van klanten.

vrijheid

Van Jammer naar YES! heeft een looptijd van een halfjaar en bestaat uit 8 modules, 6 live sessies en tussentijdse online begeleiding.

Waarom live?

Voor mij kan er niets op tegen de kracht van live. Om het volgen van mijn methode toch ook mogelijk te maken voor mensen die verder weg wonen, heb ik de ideale combinatie van live bijeenkomsten en online begeleiding gevonden.

Toen mijn hele online aanbod stond, voelde ik hoe graag ik terug wilde naar werkelijk contact. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen locatie Breedings live met mensen aan het werk te gaan.

Ik geniet er zo van, en mijn klanten en deelnemers ook. Die interactie. Het delen. Het elkaar aanvoelen en elkaars inspiratie voeden.

Het waarnemen met onze zintuigen. De échte tranen zien en het geluid van een schaterlach horen. De deur die open kan en de zuurstof opsnuiven die binnen waait. De geur van verse koffie en de warmte van de haard.

Het samen-zijn. De werkelijke verbinding. Dat is wat ik voel als extra waardevol.

Wat zijn jouw resultaten na een halfjaar?

 

 Je weet hoe je door middel van leiderschap zelf bepaalt wat je denkt, hoe je je voelt en hoe je handelt.

 Je hebt volledig inzicht in hoe jouw persoonlijke systemen voor jou werken en hoe je die optimaal kunt benutten.

 Blokkades, belemmeringen en negatieve overtuigingen weet jij in een handomdraai te elimineren.

 Je communicatie met anderen, jezelf en met het universum is helder en levert rechtstreeks grootse resultaten op.

 Je weet hoe je jouw talenten en kwaliteiten succesvol kunt inzetten.

 Je hebt duidelijk omlijnde doelen waar je met focus geïnspireerde actie op neemt.

 Je bent in staat om jouw gewenste realiteit te creëren.

 

Ik bied mijn methode aan als VIP 1-op-1 traject. Hieronder vind je de omschrijving en de prijzen.

VIP 1-op-1 traject

 

Opbouw 

  • De looptijd van dit traject is een halfjaar.
  • Het traject bestaat uit 8 modules en 6 live 1-op-1 sessies.
  • De live sessies zijn 1 x per maand en het moment bepalen we in overleg. Je kunt op ieder gewenst moment starten.
  • Bij dit VIP-traject hoort een intensieve persoonlijke begeleiding. Ik ben gedurende het traject dagelijks beschikbaar voor vragen en advies.

 

Begeleiding

  • Je ontvangt een online intakeformulier.
  • Je krijgt gefaseerd thuisopdrachten bij elke module via mail.
  • Je kunt onbeperkt aanspraak maken op online terugkoppeling en begeleiding van de thuisopdrachten.
  • Ik ben dagelijks beschikbaar via WhatsApp voor overleg en advies.


Bonus

  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep.
  • Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot mijn online content community. Hierin vind je mijn totale online aanbod van cursussen, e-books, audio’s, video’s en nog veel meer.


Kosten

€ 3.900 exclusief btw.

Regelmatig worden trajecten vergoed door werkgevers.

Wanneer je privé investeert, is het mogelijk om in termijnen te betalen.
Je kunt kiezen voor 3 termijnen van € 1.350* of 6 termijnen van € 700*.

*) exclusief btw.

Jij hebt interesse in het VIP-traject Van Jammer naar YES!
Klik hieronder op informatie om het aanvraagformulier in te vullen. Dan neem ik contact met je op om jouw eventuele vragen te beantwoorden.

Mastermind

Een Mastermind is een live inspiratiegesprek van 2 uur.

In dit gesprek gaan we gericht in op jouw vraag of vragen en kun je dankzij de grondbeginselen van mijn methode Van Jammer naar YES! concreet actie nemen.

Kosten

€ 250 exclusief btw.

Jij hebt interesse in een Mastermind Van Jammer naar YES!
Klik hieronder op aanmelden om het aanvraagformulier in te vullen. Dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken. 

De toegevoegde waarde van een coach

 

Alle succesvolle mensen hebben een coach.
Of het nou een begenadigd pianiste is, een onderneemster of een topsporter: allemaal worden ze begeleid door een coach die precies bij ze past. Die aanvoelt wat ze nodig hebben. Iemand die de juiste vragen stelt, die ze verder helpt, die zorgt voor inzichten, verandering, verbetering.


Investeren in een goede coach, is investeren in jezelf.
Wat is jouw liefste leven je waard? Wat vind jij jezelf waard?

Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Josje is heel bekwaam. Wat haar een fijne en goede coach maakt, is dat zij open-minded is, een praktische aanpak kiest in combinatie met spiritualiteit. Haar intuïtie is verbluffend. Bovendien is zij op heel veel vlakken ervaringsdeskundige. Dat geeft verdieping.”

IMG_4680

Frits Koster: “In april ben ik een traject bij Josje gestart. Dat was wel nodig ook, want na een volslagen onverwachte en pijnlijke relatiebreuk ging het niet zo goed met me. En dat is nogal een understatement. Mijn oude negatieve overtuigingen kwamen keihard naar boven.

Via Google kwam ik Josje tegen. Haar verhaal sprak mij erg aan. Van jammer naar YES! Dat wilde ik ook. Vanaf de eerste sessie voelde ik me thuis bij Josje. Haar methode past helemaal bij mij. De opbouw, het werken met negatieve en positieve overtuigingen, de daarbij door Josje ontwikkelde oefeningen, het wensen, manifesteren, het was allemaal waar ik naar op zoek was. Ik keek iedere keer uit naar de volgende sessie en begon weer te leven in plaats van te overleven.

Ik heb mijn traject bij Josje inmiddels afgerond. Ik vind het jammer dat het voorbij is, maar ook weer goed, want ik kan het nu zelf. Ik raad iedereen Josje aan als coach.”

Samenkomst met een aantal van de deelneemsters van de editie september 2017. Zij hebben stuk voor stuk grote stappen gezet.

Een bedrijfskledinglijn opgezet, de liefde gevonden, contact met kinderen hersteld, baan opgezegd en als ondernemer aan de slag, meer werkflow, betere balans tussen werk, ontspanning en privétijd, meer assertiviteit en concentratie.

En dit is slechts een greep uit de vele positieve ervaringen. Meer reacties kun je hier lezen. 

IMG_4954

Carrie Jongejans: “Lieve Josje, dank je wel. Ik hoef geen andere coach meer, jij bent zo ‘f-ing’ goed! Ik ben echt heel blij, je bent een TOPPER. x.”

Als je voelt dat ik jouw coach ben, dan wil ik graag met jou werken.

Ik heb een enorme drive en commitment om jou te helpen bij het verhogen van je kwaliteit van leven.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@josjedeklerk.nl, of vul het contactformulier in.

Ik hoop met heel mijn hart dat dit het moment is waarop je beslist dat je het werkelijk waard bent om gelukkig, ontspannen en vrij te leven. 

 

Klik hier om contact op te nemen. 

Terug