Overstijg je conditioneringen

LET OP: alleen verder lezen als je klaar bent voor een life chaning methode!

Je wilt de onderste steen boven halen om nu eindelijk eens bevrijd van je ballast de allerleukste versie van jezelf te leven. Alleen wil je wel gewoon blijven functioneren, niet helemaal op de bodem van de put terechtkomen, of bij voorbaat al koudwatervrees voelen.

Ik ben Josje de Klerk, mindset en manifestatie coach en ik begeleid jou stap voor stap in jouw proces. Ik zorg dat je je direct veilig voelt en zonder oordeel pellen we af wat je tegenhoudt en bouwen aan het ijzersterke fundament van wie jij van nature bent.

Als je bereid bent jezelf helemaal te leren kennen en doorgronden en je wilt investeren in jezelf voor de rest van je leven, dan is een 1:1 coachtraject of een groepsprogramma met persoonlijke begeleiding voor jou de ideale keuze. Hieronder vind je een uitgebreidere beschrijving van beide opties.

Klik op de afbeelding voor mijn boodschap voor jou

You cannot connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards   – Steve Jobs

Ken je het raadsel van de Gouden Uil?

Begin jaren ‘90 verstopte een Franse schrijver een gouden uil. Hij schreef een boek met 11 raadsels. Wie alle raadsels oploste, zou met de 11 gevonden aanwijzingen naar de gouden uil geleid worden. Wie hem vond, mocht hem houden.

De schrijver is overleden, de uil is nooit gevonden. Het laatste wat de schrijver over dit experiment naliet waren de woorden:

‘Jullie waren er vlakbij! Het enige wat jullie nog hoefden te doen, was de antwoorden met elkaar verbinden.’

Connecting the dots

Ik hoorde pas over dit verhaal, toen ik al jaren werkte met mijn methode Van jammer naar YES! Mijn trajecten bestaan uit 11 logisch opeenvolgende stappen, die jou voorzien van 11 antwoorden op de raadsels over jouw functioneren, over hoe jij in het verleden dingen bent gaan doen en hoe die nu in je voor- of nadeel werken.

Met telkens een nieuwe onthulling, de oplossing van weer een nieuw raadsel in het vraagstuk van jouw leven, kom je stap voor stap tot de sleutel en leg je uiteindelijk de hele puzzel.

Breng de magie terug in je leven

1:1 Coachtraject

Je wilt de onderste steen boven halen om nu eindelijk eens bevrijd van je ballast de allerleukste versie van jezelf te leven. Alleen wil je wel gewoon blijven functioneren, niet helemaal op de bodem van de put terechtkomen, of bij voorbaat al koudwatervrees voelen.

Ik begeleid jou stap voor stap in jouw proces. Ik zorg dat je je direct veilig voelt en zonder oordeel pellen we af wat je tegenhoudt en bouwen aan het ijzersterke fundament van wie jij van nature bent.

Als je bereid bent jezelf helemaal te leren kennen en doorgronden en je wilt investeren in jezelf voor de rest van je leven, dan is een 1:1 coachtraject voor jou de ideale keuze.

Naar Traject

Transformatie-
programma

Wil je een leven dat ‘gebeurt tussen wieg en graf’? Of wil jij je leven optimaal BEleven en er het maximale uithalen?

Mis je de grip op de kwaliteit van je leven en zou je veel meer willen genieten en veel bewuster aan de slag willen gaan met je ontwikkeling, je dromen en je doelen? In 12 weken leer je hoe je Persoonlijk Leiderschap zo kunt toepassen, dat manifesteren weer fun wordt en je je dromen waarmaakt.

In 12 weken van wens naar werkelijkheid.

Naar Groepsprogramma

Live training

Merk jij dat je in kringetjes ronddraait? Dat je iedere keer weer vol goede moed aan de slag gaat om nu écht je leven in te richten zoals jij dat wilt, om na een tijdje weer terug te vallen in je oude patronen?

Ik kan me voorstellen dat je daar helemaal klaar mee bent. Het is de hoogste tijd om de regie te nemen en een leven voor jezelf te creëren dat helemaal aansluit bij je verlangens.

Tijdens deze live trainingsdag leer ik je in 7 stappen hoe je de weg vrijmaakt voor het leven waar je altijd al van droomde.

Naar Training

Zet mij op de VIP-lijst voor inspiratie, nieuws en aanbiedingen.