Overstijg je conditioneringen

Let op: alleen verder lezen als je klaar bent voor een lifechanging methode!

Dankzij mijn eigen bijzondere ervaringen ontstond bij mij de behoefte aan een methode die zo compleet was, dat ik fundamenteel en blijvend mijn leven zou kunnen sturen.

Ik wilde creëren waar ik naar verlangde! Mijn zoektocht leverde me een schat aan kennis en informatie op. Toch miste ik telkens iets en viel ik terug. Vooral in de praktijk bleek blijvende transformatie een uitdaging.

Uiteindelijk kraakte ik de code en ontwikkelde mijn eigen, unieke methode waarmee ik jou help transformeren: Van jammer naar YES!

Klik op de afbeelding voor mijn boodschap voor jou

You cannot connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards   – Steve Jobs

Het raadsel van de Gouden Uil

Begin jaren ‘90 verstopte een Franse schrijver een gouden uil. Hij schreef een boek met 11 raadsels. Wie alle raadsels oploste, zou met de 11 gevonden aanwijzingen naar de gouden uil geleid worden. Wie hem vond, mocht hem houden.

De schrijver is overleden, de uil is nooit gevonden. Het laatste wat de schrijver over dit experiment naliet waren de woorden:

‘Jullie waren er vlakbij! Het enige wat jullie nog hoefden te doen, was de antwoorden met elkaar verbinden.’

Connecting the dots

Ik hoorde pas over dit verhaal, toen ik al jaren werkte met mijn methode Van jammer naar YES! Mijn trajecten bestaan uit 11 logisch opeenvolgende stappen, die jou voorzien van 11 antwoorden op de raadsels over jouw functioneren, over hoe jij in het verleden dingen bent gaan doen en hoe die nu in je voor- of nadeel werken.

Met telkens een nieuwe onthulling, de oplossing van weer een nieuw raadsel in het vraagstuk van jouw leven, kom je stap voor stap tot de sleutel en leg je uiteindelijk de hele puzzel.

Breng de magie terug in je leven

Individueel Traject

Wil je echt knallen en ben je klaar voor een deep dive? Dan is dit 1:1 coachtraject met heisessies jouw ideale keuze.

Meer weten

Groepstraject

In een besloten groep gelijkgestemden werk je aan jouw persoonlijke doelen, leer je van elkaar en bouw je je netwerk uit.

Meer weten

Zet mij op de VIP-lijst voor inspiratie, nieuws en aanbiedingen.