The law of DIStraction

Soms kan ik er echt om huilen. Om het gestruggel van mensen. Om hun overtuiging, dat hun overtuigingen leidend zijn. Hun overtuigingen, die in feite niets anders zijn dan onwaarheden.

De afgelopen week had ik het weer. Ik nam een vlog op voor de leden van mijn community. En terwijl ik vertelde hoe ik in mijn jeugd de ene op de andere negatieve zijnsovertuiging stapelde, voelde ik de emotie al opkomen. Toen ik tenslotte zei hoezeer ik iedereen de kansen en de mogelijkheden gun die zo voor het oprapen liggen, kon ik mijn tranen niet meer bedwingen.

Ik vind het oprecht verdrietig dat ik niet in één klap iedereen ter wereld kan bereiken. Ik zou het liefst een manier vinden om simpel en helder mijn boodschap aan de hele mensheid over te brengen. Over missie gesproken 😉. Maar echt, ik meen het. De wereld zou er zoveel mooier van worden wanneer iedereen zou weten hoe we ons liefste leven kunnen creëren.

De meeste mensen leven volgens een vast patroon van herinneren en reageren. Zodra mijn klanten snappen hoe dat werkt in ons brein en in ons lichaam, zien ze hoe doodeenvoudig het is om te kiezen voor een andere route.

Weten hoe je dat patroon van denken en voelen kunt doorbreken, kunt sturen, geeft 100% leiderschap over jezelf. Je kunt kiezen hoe je denkt, voelt en handelt. Kun je je voorstellen wat dat voor je leven betekent?

Het is het verschil tussen the law of distraction en  the law of attraction.

Distraction (afleiding) is wat er gebeurt wanneer je onderbewuste je de hele dag door bekogelt met overtuigingen die je niet dienen, die je geen stap verder brengen. Die je, sterker nog, alleen maar verder afbrengen van je gelukkige en ontspannen leven.

Attraction vindt plaats wanneer je overtuigingen in lijn zijn met je hartsverlangens.

Zo hee… Die zin doe ik  nog een keer.

Attraction vindt plaats wanneer je overtuigingen in lijn zijn met je hartsverlangens.

Want zo is het. Natuurlijk, je trekt ook shit aan als je shit denkt. Alleen noem ik dat niet aantrekken, maar juist afleiden. Het leidt jou weg van je verlangens, van het realiseren van je dromen en wensen. Van je hogere doelen.

Attraction is het aantrekken van precies datgene waarnaar je verlangt met heel je hart.

Ik heb gekozen, jaren geleden. Ik ging eerst met kleine stapjes en vervolgens met grote sprongen van jammer naar yes. Nu ik weet hoe dat werkt, leer ik het aan mijn klanten.

Voel je dat je leven nog niet is zoals je zou willen?
Heb je terugkerende issues?
Draai je in cirkeltjes rond?
Voel je dat je veel meer geluk, ontspanning en vrijheid zou kunnen ervaren?

Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen kijken hoe ik jou kan helpen.

Terug