Succes dankzij coaching

HOE GEWELDIG IS DIT?!
 
Ik coach S, een jonge vrouw, moeder en echtgenote. Zij heeft een managementfunctie bij een grote landelijke organisatie en is supergoed in haar werk. Toch is zij daar niet happy.
 
Tijdens onze gesprekken bleek dat haar leidinggevende in haar manier van communiceren een enorme trigger is voor S. Dit heeft een negatieve invloed op haar kwaliteit van leven en op haar functioneren in haar baan.
 
Ik zoom altijd in op persoonlijk leiderschap; waar zit voor jou de regie, waar kun jij dingen veranderen en verbeteren en hoe zou jij willen dat je realiteit eruitziet?
 
Soms betekent dit dat iemand meer leert openstaan voor het paradigma van anderen.
Een andere keer houdt het in dat iemand een keuze maakt tussen acceptatie of afscheid.
En altijd betekent het dat iemand, op het moment dat er een trigger langskomt, vanuit zelfvertrouwen en rust doelgericht de omstandigheden hanteert.
 
S heeft een overwinning behaald, op zichzelf en op de manier waarop ze dacht vast te zitten in haar omstandigheden. Een doorbraak, en ze mag trots op zichzelf zijn. Ze heeft een open en eerlijk gesprek gevoerd en de volledige regie genomen. Vanuit rust en met het oog op haar wensen, haar leven, haar toekomst.
 
Ze verwachtte een paar weken geleden dat het een hel-gesprek zou zijn, waarin haar leidinggevende de vloer met haar zou aanvegen. De realiteit was dat ze zich zo zelfverzekerd voelde, dat haar leidinggevende haar 100% tegemoet kwam.
 
Het resultaat is dat S krijgt wat ze wil. Om privacyredenen laat ik de details daarvan achterwege, maar je mag van me aannemen dat zij na één coachgesprek en een paar keer telefonisch contact een BIZAR grote stap heeft gemaakt. En dan heeft ze nog de rest van het traject te gaan!
 
Zo eenvoudig kan het zijn. Echt waar: het begint bij jezelf. Geloof je dat iets mogelijk is voor jou? Dan IS dat zo.
 
Daar coach ik op: je kwaliteiten, talenten en verlangens leidend maken. Met regie en persoonlijk leiderschap gebruik maken van de universele wetten maakt dat jij jouw leven inricht naar jouw verlangens.
 
Terug