Stop met excuses!

Heb je mijn e-book, Verander je trilling, verander je werkelijkheid, gelezen?
(Je kunt hier klikken om het alsnog te downloaden, mocht je dat nog niet gedaan hebben.).

 

Af en toe geef ik een verdiepende tip bij mijn e-book. Kortgeleden plaatste ik deze: Durf te dromen.

 

Vandaag wil ik een mantra met je delen.

 

De mantra die ik vaak gebruik is: “I Vibe Through My Life.

Vrij vertaald: ik vibreer door mijn leven. Ik ben nogal een taalliefhebber en daarnaast is communicatie een BIZAR belangrijke tool bij het scheppen van je gewenste realiteit, dus ik duik er iets dieper in met je.

 

Deze zin kun je namelijk op twee manieren interpreteren.

  1. Ik zorg voor de juiste trilling, waarmee ik me door mijn leven heen begeef.
  2. Ik begeef me in de juiste trilling dankzij mijn leven.

 

Met andere woorden: het is een perpetuum mobile van bewust kiezen en afstemmen om zodoende de resultaten te bereiken waarnaar ik verlang.

 

Ik ben er inmiddels een expert in om mijn gedachten, gevoelens en acties zo af te stemmen, dat ik kom waar ik wil zijn. En ik kan je vertellen: het is zó fijn om daarbij geen tijd te vermorsen en geen ballast te voelen die mij belemmert.

 

In de video hieronder geef ik je verdiepende informatie bij tip #7 uit Verander je trilling, verander je werkelijkheid: ‘Stop met excuses’. Excuses verzinnen… ik kon er wat van vroeger!

 

Je kunt de video starten door op de foto te klikken.

 

Over dit onderwerp en nog veel meer onthul ik mijn verrassende ontdekkingen tijdens mijn event op 22 en 23 juni. 

 

Na twee dagen heb je enorm veel inspiratie om direct mee aan de slag te gaan. Je krijgt concrete kennis en kunde aangereikt die je meteen in je eigen leven kunt toepassen. Zodat je de switch kunt maken Van jammer naar YES!

 

Het is voorlopig de laatste keer dat ik deze twee dagen organiseer. Wil je erbij zijn, klik dan hier voor informatie en tickets. 

 

Tot zover deze aanvullende tip op mijn e-book ‘Verander je trilling, verander je werkelijkheid’.

 

Mocht je iets willen weten, vraag het me gerust. Dat kan door op deze mail te antwoorden.

 

Voor nu, veel liefs.

Terug