Reacties

Carrie Jongejans over het coachtraject dat zij met haar dochter bij me volgde: “Ik gun iedereen deze methode, een heel mooi leven, en deze coach!”

‘Lieve Josje, mijn ‘kutcoach’, wat als straks mijn traject bij jou klaar is?! Ik wil niet meer zonder jou!’ Dit bericht stuurde Roos Naujoks me een paar maanden geleden. Ik stelde haar gerust: ‘We hebben elkaar gevonden en hoeven niet meer zonder elkaar!’

Roos is net als ik een coach in hart en nieren. Een van de doelstellingen in haar traject was dan ook het zetten van de juiste stappen van werknemerschap naar zelfstandig ondernemerschap.

Via een prachtig proces van het opruimen van blokkades en van daaruit een immense groei in alle aspecten van haar leven, ervaart Roos nu meer levensgeluk, vrijheid, regie en succes. En de klanten komen als vanzelf naar haar toe!

Roos Josje

Hoe mooi is het dat Roos voor haar klanten weer aspecten van mijn methode gaat gebruiken, zodat steeds meer mensen ervaren hoe fijn het is om zonder zinloze ballast hun allermooiste, hun liefste leven te leven.

Vandaag sloten we (voorlopig) het traject van Roos af. Om meteen weer af te spreken voor na de zomer. En Roos gaat weer met mij meedenken over de structuur van mijn lancering en event.

Iemand vroeg van de week op haar tijdlijn wat mensen doen om te ontspannen. Je begrijpt denk ik dat in mijn rijtje ook ‘werken’ stond.

Love my job.

Lissy Buys

Lissy Buys: “Dank je wel Josje voor de super-positieve leerschool. Je laat de wereld schijnen!”

Gerardine Weijers

Gerardine Wijers: “Ik heb een coachtraject bij Josje gedaan en het resultaat is in één woord geweldig!”

Alexandra Bakker

Alexandra Bakker: “Dank lieve Jos, voor je enthousiasme dat erg aanstekelijk werkt. Het was prachtig en leerzaam, in vele opzichten.”

Christa Devooght

Christa Devooght: “Ik heb deelgenomen aan Your Life is Your Masterplan. Het was een intense en boeiende ervaring, ik heb ontzettend veel geleerd. De sfeer heb ik ervaren als warm en veilig.”

Roos Naujoks 2

Roos Naujoks: “Josje, je weet feilloos de kern te raken, je ziet waar het om gaat bij je klanten. Ik heb ontdekt welke overtuigingen ervoor zorgden dat ik stagneerde in de creatie van mijn allermooiste leven. Er is nu niets meer wat mij ervan weerhoudt om te knallen!”

Ineke Leering

Ineke Leering: “Ik heb meegedaan aan Your Life is Your Masterplan. Het was een mooie en bijzondere ervaring!”

Liesbeth Tuynman - van Baar

Liesbeth Tuynman-van Baar: “Het was soms enerverend voor mij. Maar wát een warm gevoel hebben we opgebouwd!”

Julia Fagel

Julia Fagel: “Lieve Josje, wat een leerzaam, praktisch en ook echt leuk programma is Your Life is Your Masterplan. Met zoveel flow, afwisseling, verbinding en compassie. WOW!”

Wat zeggen anderen over Josje?

Yvonne Vlessing

Yvonne Vlessing: “Bijzonder en nieuwsgierig.”

Gerda Venema

Gerda Venema: “Prikkelend en warm.”

Viv Stavleu

Viv Stavleu: “Kan goed luisteren, is leergierig en liefdevol.”

Roos Naujoks 1

Roos Naujoks: ‘Een creatie-inspiratie-machine!”

Anneke Otten

Anneke Otten: “Betrokken, verbeeldend, blijmoedig, optimistisch.”

Josje Zakelijk (157 van 178)

Anneke van den Berg: “Meedenkend, scherp observatievermogen, laat mij daardoor nadenken en vertrouwen dat ik het kan. Weet altijd een weg te vinden en steeds op het juiste moment.”

Mieke Koomen

Mieke Koomen: “Integer, ontroerend, spitsvondig, helpend en warm en een heel begenadigd schrijver. Maakt via online kanalen werkelijk contact.”

Mathil Kuiper

Mathil Kuiper: “Supermotiverend en enthousiast.”

Kees Kap

Kees Kap: “Daadkrachtig, positief denkend.”

Sjooke Kolkman

Sjooke Kolkman: Een 10+!”

Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Doorziet patronen, raakt de kern. Top-coach!”

Karina Ruitenburg

Karina Ruitenburg: “Ik woon aan de andere kant van de oceaan. Daarom ben ik zo blij met het online aanbod van Josje!”

Yvonne Vlessing

Yvonne Vlessing: “Het is geschied. Ik heb het te pakken. En hoe! Zó positief. Heerlijk, het universum geeft me vleugels. Ik ben ik, ik weet hoe ik mijn leven wil inrichten. Niemand kan mij daar vanaf krijgen. Van alles heb ik meegemaakt: incest, verdriet, verlies. Er was schaamte. Maar ik leef weer, en wat me jaren niet lukte, lukt mij nu wel. Ik wil dit met iedereen delen, want ik heb dit aan Josje te danken! En wat voor mij kan, kan voor jou ook!”

Brigitte Houtschilt over coaching: “Josje is heel bekwaam. Wat haar een fijne en goede coach maakt, is dat zij open-minded is, een praktische aanpak kiest in combinatie met spiritualiteit. Haar intuïtie is verbluffend. Bovendien is zij op heel veel vlakken ervaringsdeskundige. Dat geeft verdieping.”

Brigitte Houtschilt
Terug