Reacties

IMG_4680

Frits Koster: “In april ben ik een traject bij Josje gestart. Dat was wel nodig ook, want na een volslagen onverwachte en pijnlijke relatiebreuk ging het niet zo goed met me. En dat is nogal een understatement. Mijn oude negatieve overtuigingen kwamen keihard naar boven.

Via Google kwam ik Josje tegen. Haar verhaal sprak mij erg aan. Van jammer naar YES! Dat wilde ik ook. Vanaf de eerste sessie voelde ik me thuis bij Josje. Haar methode past helemaal bij mij. De opbouw, het werken met negatieve en positieve overtuigingen, de daarbij door Josje ontwikkelde oefeningen, het wensen, manifesteren, het was allemaal waar ik naar op zoek was. Ik keek iedere keer uit naar de volgende sessie en begon weer te leven in plaats van te overleven.

Ik heb mijn traject bij Josje inmiddels afgerond. Ik vind het jammer dat het voorbij is, maar ook weer goed, want ik kan het nu zelf. Ik raad iedereen Josje aan als coach.”

Carrie Jongejans: “Ik gun iedereen deze methode, een heel mooi leven, en Josje als coach!”

‘Lieve Josje, mijn ‘kutcoach’, wat als straks mijn traject bij jou klaar is?! Ik wil niet meer zonder jou!’ Dit bericht stuurde Roos Naujoks me een paar maanden geleden. Ik stelde haar gerust: ‘We hebben elkaar gevonden en ik ga nergens heen. Ik ben er altijd voor je, ook na het coachtraject!’

Een van Roos’ doelstellingen in haar traject was het zetten van de juiste stappen van haar baan in loondienst naar zelfstandig ondernemerschap.

Via een prachtig proces van het opruimen van blokkades en van daaruit een immense groei in alle aspecten van haar leven, ervaart Roos nu meer levensgeluk, vrijheid, regie en succes. En de klanten komen als vanzelf naar haar toe!

Roos Josje
Yvonne Vlessing

Yvonne Vlessing: “Het is geschied. Ik heb het te pakken. En hoe! Zó positief. Heerlijk, het universum geeft me vleugels. Ik ben ik, ik weet hoe ik mijn leven wil inrichten. Niemand kan mij daar vanaf krijgen. Van alles heb ik meegemaakt: incest, verdriet, verlies. Er was schaamte. Maar ik leef weer, en wat me jaren niet lukte, lukt mij nu wel. Ik wil dit met iedereen delen, want ik heb dit aan Josje te danken! En wat voor mij kan, kan voor jou ook!”

Gerardine Wijers: “Ik heb een coachtraject bij Josje gedaan. Al na één live gesprek was het resultaat merkbaar. Mijn werkgever betaalde het traject en binnen een week zei mijn leidinggevende: ‘Die coaching is geen weggegooid geld. Wat een verandering’. De methode van Josje is helder en biedt structuur. Ik kon en kan alles direct toepassen, dat is zo fijn! Het gaf mij tijdens het traject veel houvast en vertrouwen dat iedere volgende stap een logisch vervolg is op de voorgaande. Echt supergoed opgebouwd.”

Gerardine Weijers
Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Josje is heel bekwaam. Wat haar een fijne en goede coach maakt, is dat zij open-minded is, een praktische aanpak kiest in combinatie met spiritualiteit. Haar intuïtie is verbluffend. Bovendien is zij op heel veel vlakken ervaringsdeskundige. Dat geeft verdieping.”

Lissy Buys: “Ik heb mede dankzij Josje mijn twijfels en onzekerheden losgelaten en de sprong gewaagd. Ik heb eindelijk mijn praktijk geopend en ik geniet elke dag van mijn werk. Dank je wel Josje voor de super-positieve leerschool. Je laat de wereld schijnen!”

Lissy Buys
Alexandra Bakker

Alexandra Bakker: “Dank lieve Jos, voor je enthousiasme dat erg aanstekelijk werkt. Het was prachtig en leerzaam, in vele opzichten.”

Christa Devooght

Christa Devooght: “Ik heb deelgenomen aan het live programma van Josje. Het was een intense en boeiende ervaring, ik heb ontzettend veel geleerd. De sfeer heb ik ervaren als warm en veilig.”

Roos Naujoks 2

Roos Naujoks: “Josje, je weet feilloos de kern te raken, je ziet waar het om gaat bij je klanten. Ik heb ontdekt welke overtuigingen ervoor zorgden dat ik stagneerde in de creatie van mijn allermooiste leven. Er is nu niets meer wat mij ervan weerhoudt om te knallen!”

Julia Fagel

Julia Fagel: “Lieve Josje, wat een leerzaam, praktisch en ook echt leuk programma is Van Jammer naar YES! Met zoveel flow, afwisseling, verbinding en compassie. WOW!”

Eline Bisselink van Stijgeren

Eline Bisselink van Stijgeren: “Dankzij de lessen van Josje richt ik mijn leven in naar mijn persoonlijke doelen en zie ik in dat het pure natuurkunde en mindset is. Ik ben nu overtuigd van de sturende werking van de geest en hoe je jezelf zo kunt ‘programmeren’, dat jij uitzendt wat nu voor jou van belang is. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog voor de vuist weg zal leven, zonder zelf aan het roer te staan.”

Wat zeggen anderen over Josje?

Yvonne Vlessing

Yvonne Vlessing: “Bijzonder en nieuwsgierig.”

Gerda Venema

Gerda Venema: “Prikkelend en warm.”

Viv Stavleu

Viv Stavleu: “Kan goed luisteren, is leergierig en liefdevol.”

Roos Naujoks 1

Roos Naujoks: ‘Een creatie-inspiratie-machine!”

Anneke Otten

Anneke Otten: “Betrokken, verbeeldend, blijmoedig, optimistisch.”

Josje Zakelijk (157 van 178)

Anneke van den Berg: “Meedenkend, scherp observatievermogen, laat mij daardoor nadenken en vertrouwen dat ik het kan. Weet altijd een weg te vinden en steeds op het juiste moment.”

Mieke Koomen

Mieke Koomen: “Integer, ontroerend, spitsvondig, helpend en warm en een heel begenadigd schrijver. Maakt via online kanalen werkelijk contact.”

Mathil Kuiper

Mathil Kuiper: “Supermotiverend en enthousiast.”

Kees Kap

Kees Kap: “Daadkrachtig, positief denkend.”

Sjooke Kolkman

Sjooke Kolkman: Een 10+!”

Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Doorziet patronen, raakt de kern. Top-coach!”

Karina Ruitenburg

Karina Ruitenburg: “Ik woon aan de andere kant van de oceaan. Daarom ben ik zo blij met het online aanbod van Josje!”

Terug