NU! Dat is alles wat je hebt.

Nu is altijd het beste moment. Het is namelijk het enige moment dat je hebt. 

Een kleine toelichting.

Het woord moment is afkomstig van het Latijnse momentum. Momentum is een samenstelling van movimentum, wat ‘beslissend ogenblik’ betekent, en movere, wat ‘bewegen’ betekent.

Met andere woorden, een moment is een kort, beslissend ogenblik waarin je kunt kiezen. Hahaha! Zo breng ik het weer helemaal terug naar een van mijn favoriete onderwerpen!

Ieder moment is even kostbaar.

Als je de zin hierboven werkelijk integreert en er echt naar leeft, dan zet je daarmee de eerste stap naar een upgrade van je leven. Wanneer jij elke seconde, ieder ogenblik als waardevol beschouwt, ga je vanzelf heel kritisch kijken naar je realiteit.

Dan begin je jezelf vragen te stellen, zoals:

  • Ben ik wel écht gelukkig?
  • Beleef ik wel écht plezier?
  • Heb ik vertrouwen in mijn toekomst?
  • Geloof ik dat ik die zelf kan beïnvloeden?
Is dit herkenbaar voor je?

Iedere dag dat je niet van je leven geniet, is jammer.

De afgelopen week heb ik een groep enthousiaste deelnemers begeleid in mijn Journaling Challenge Innerlijke Reis. Voor velen betekende deze challenge een confrontatie met de kansen die ze hebben laten liggen, een helder inzicht in welke verlangens ze ten diepste koesteren en een concreet stappenplan hoe ze hun realiteit kunnen upgraden: van jammer… naar YES!

Ik gun jou dat ook zo ontzettend. En ik weet dat ik je kan helpen. 
Wil jij dat net zo zeker weten als ik? Kijk dan eens bij de mogelijkheden.

In oktober dit jaar start ik weer met een besloten groep. We gaan een jaar lang samen zowel live als online aan de slag met het upgraden van jouw leven.
Omdat NU altijd het beste moment is om te beslissen die eerste stap te zetten, kun je hier alvast meer lezen, ook als je liever 1-op-1 werkt.

Wil je beginnen met een individuele upgrade-sessie? Klik dan hier voor meer informatie.

Geniet van je leven. En koester ieder kostbaar moment.

Liefs!

Josje

Terug