Met leiderschap WERKT de wet van aantrekkingskracht!

Interessante vraag: Wat heb ik aan persoonlijk leiderschap bij het creëren van mijn mooiste realiteit?

Die vraag is niet in één zin te beantwoorden. Ik geef je daarom een voorbeeld.

 

Stel dat je irritatie voelt naar een persoon of een situatie.
Je denkt bijvoorbeeld: ‘Omdat zij zo treuzelt, kom ik te laat en ik erger me kapot aan dat slakkengedrag’.

 

Die ergernis is geen fijn gevoel, toch? Fijner is het om je relaxt te voelen, rustig, ontspannen. Of op zijn minst je niet aan het gedrag van de ander te verbinden.

 

En toch blijkt dat het ‘slakkengedrag’ van iemand anders invloed op jou en jouw stemming heeft. Met andere woorden: je ervaart het gedrag van iemand anders als nadelig voor jou.

 

Dat wil zeggen, dat jouw lot in handen van die ander ligt!
Dat is geen leiderschap, dat is slachtofferschap.

 

Even een korte toelichting over wat irritatie nu eigenlijk is.

 

Irritatie is een instrument. Instrumenten zetten we in om iets anders niet te hoeven voelen, vaak een pijnlijke overtuiging over onszelf. Alles wat pijn doet, willen we liever vermijden!

 

Als jij je hand in een vlam houdt (wat je in beginsel al helemaal niet zult willen doen) dan trek je zo snel mogelijk terug. Weg van de pijn. Als je iets voelt wat in je ziel pijn doet, dan wil je ziel daarvan weg.

 

Een instrument is dus een methode van onze ziel om de pijn van een overtuiging niet te hoeven voelen.

 

Oké, in het voorbeeld zet je het instrument irritatie in. Je begrijpt nu beter waarom je dat automatisch en patroonmatig doet. Wat er nog meer gebeurt wanneer jij met irritatie reageert, is dat er een negatieve trilling ontstaat.

 

Je hebt negatieve gedachten en daarmee creëer je een negatief gevoel. Gedachten zijn de moeders van onze manifestaties. Zeker wanneer die geladen zijn met emoties, dan zijn het de allersterkste magneten denkbaar.

 

Irritatie = negatieve trilling = negatieve equivalent in je realiteit.
Je creëert negatieve resultaten.

 

Dat wil je toch niet laten gebeuren? Dat jij slachtoffer bent van je omstandigheden, of van hoe een ander doet, of van wat een ander zegt? Je wilt toch voorkomen dat je daarmee een leven voor jezelf creëert waar je niet happy van wordt?

 

Hoe zou het zijn als je op basis van een andere gedachte dat gevoel van irritatie (de negatieve trilling) kan veranderen, of zelfs elimineren? 

 

Zomaar besluiten: ‘ik kies voor een andere gedachte’, werkt vaak niet, of kortstondig. Want onder elke gedachte zitten overtuigingen. En daar moet de verschuiving plaatsvinden, wil je werkelijk een nieuwe realiteit voor jezelf kunnen scheppen. Fundamenteel en blijvend.

 

De waarheid is, dat je je overtuigingen niet kunt veranderen door middel van alleen maar ander gedrag. Daar is meer voor nodig. Ik wil met jou delen wat. Ik wil jou graag leren wat ik heb ontdekt en hoe ik dat toepas.

 

Automatische negatieve patronen doorbreken en vervangen door positieve, zodat je een positieve trilling creëert en daarmee een positieve uitkomst in je realiteit. Dat is waar persoonlijk leiderschap belangrijk voor is.

 

Ik zweer bij de combinatie van persoonlijk leiderschap en het juist toepassen van de wet van aantrekkingskracht. Deze twee samen vormen zo’n sterk team, dat ik hieromheen mijn methode Van jammer naar YES! heb gecreëerd: met leiderschap de wet van aantrekkingskracht voor je laten werken.

 

Het werkt. Ik kan het weten. En iedereen die mijn methode heeft leren toepassen weet het ook. Hier kun je een greep uit de reacties lezen.

 

Mijn tweedaagse training Schep een nieuwe realiteit op 22 en 23 juni aanstaande is deze keer kleinschalig.

 

Ik kreeg veel reacties dat de data niet goed uitkwamen. Daarom houd ik het heel intiem deze keer.

 

Wil je meedoen in een kleine groep, met heel veel persoonlijke aandacht? Ik heb nog een paar plekjes vrij. Klik hier als je meer wilt lezen of een ticket wilt kopen.

 

Ik stuur ook nog even mijn video mee, met daarin de belangrijkste vuistregels uit Van jammer naar YES!.
Klik op de foto hieronder om de video te starten.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via info@josjedeklerk.nl.

Voor nu, veel liefs!

Terug