Lid worden Community

Hieronder een compilatie van het etentje op 10 juli in Bergen aan Zee. Helaas kon er deze keer maar een klein aantal van de leden van mijn Community aanschuiven.

We hadden een geweldige avond, met de mooiste gesprekken en dito zonsondergang!

Ik geloof in de kracht van samen. Het uitwisselen van ervaringen, het delen van kennis. Op die manier kunnen we onszelf en elkaar versterken. Dat is een van de redenen waarom ik deze community in het leven heb geroepen.

Een andere reden is, dat ik 100% ga voor het bieden van waarde. Als je lid bent van mijn community heb je toegang tot een groot deel van mijn online aanbod. En dat aanbod groeit steeds door.

Deze community is er voor mensen die 100% resoneren met mijn boodschap. ZO IEMAND ALS JIJ!

Tot welke producten krijg je direct toegang als je lid wordt? 

En verder?

Powertalks

Audio’s met veel informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen die je helpen je mindset te sturen en de wet van creatie functioneel toe te passen.

Inspirerende video’s

Video’s over alles wat te maken heeft met creatie en persoonlijk leiderschap.

Boeken & Films – Tips & Reviews

Als ik een boek lees of een film zie waar ik veel inspiratie uithaal, deel ik de titel met je. Dit kunnen informatieve boeken en films zijn, maar ook romans en fictie. Zolang het maar te maken heeft met hoe mensen leiderschap nemen en hun eigen successen creëren.

Premium rechten

Je krijgt als lid van mijn community als eerste alle aanbiedingen en acties te zien, zodat je maximaal gebruik kunt maken van kortingen.

Powernotes

Dit zijn exclusieve blogs die ik nergens anders deel.
Telkens als ik een mooi onderwerp tegenkom, schrijf ik daar een Powernote over en deel die in mijn community.

Inspirerende interviews

Ik interview regelmatig inspirerende onderneemsters. Zij delen op video met je wat zij hebben gedaan om succesvol te zijn. Hier kun je een Impressie zien. De video’s worden gedoseerd geüpload.

En tot slot is er mijn besloten Facebookgroep 

waar je met andere communityleden je ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kunt leren. Ook zullen we daar regelmatig de content samen doorlopen, ermee oefenen en challenges doen.

 

De content van mijn community breidt zich steeds verder uit, want achter de schermen blijf ik doorwerken aan nieuw aanbod. Zo krijg jij steeds meer waarde voor je lidmaatschap.

Maggie Teeling: “Dank je wel voor je lessen in effectief manifesteren Josje.
Ik begin ‘m door te krijgen. Er zijn weer wat ‘toevalligheden’ gebeurd :).”

Vera Alessi: “Affirmeren en manifesteren…Het is iets waar ik eigenlijk al mijn hele leven onbewust mee bezig ben. En nu heb ik een droom waargemaakt. Ik heb me ingeschreven als zelfstandig fotograaf bij de Kamer van Koophandel!”

Rita Woudenberg: “Ik ben nu helemaal vrij om mijn passie en missie uit te dragen en ik help heel veel prachtige vrouwen op weg naar een gezond leven!”

En daar blijft het niet bij. Ik zie een community als organisch: groeiend en in beweging.

Waarom?

Iedereen heeft een andere behoefte als het gaat om groei, genieten en geluk. Die drie waarden, die in mijn eigen leven zo belangrijk zijn, geef ik mee aan mijn klanten. Voor iedereen betekenen ze iets anders.

Wat wel voor iedereen gelijk opgaat, is de stelling: stilstand is achteruitgang. Mensen hebben doelen nodig, stippen aan de horizon om naartoe te werken. Mensen hebben ook uitdaging en inspiratie nodig.

Mijn online aanbod is heel divers en breed, en tegelijkertijd is ieder product volledig gericht op het overbrengen van waarde, kennis en kunde op het gebied van de wet van creatie en persoonlijk leiderschap. Op die manier kan iedereen leren zijn of haar liefste leven te creëren. Bovendien biedt mijn online aanbod een uitstekende aanvulling op mijn live aanbod.

Klik hier om alles te lezen over mijn methode Van Jammer naar YES!

Wat kost het?

Je lidmaatschap is altijd voor minimaal een jaar. Zie ook de ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

De prijs van jouw jaarlidmaatschap is blijvend verlaagd. Je betaalt in plaats van € 350 per jaar vanaf nu

€ 240 per jaar. 

Dit komt neer op zo’n 65 cent per dag, om toegang te krijgen tot al deze waardevolle content. 

Dat is minder dan je lekkere muntthee, latte of espresso!

Terug