Knopen doorhakken – het antwoord ligt in de vraag besloten

Het was rond eind oktober. Ineens viel het me op hoe ontzettend veel mails ik op een dag ontving. De meeste opende ik niet eens, laat staan dat ik ze las. Ik begon met consequent alle adverteerders, bij wie ik me nooit actief heb ingeschreven, te blokkeren. Dat scheelde al enorm. 

Na mijn mail was mijn telefoon aan de beurt. Het wemelde van de inactieve WhatsApp-groepen en contacten van wie ik niet meer wist hoe ze ooit in mijn telefoon terechtgekomen waren. Dit ruimde lekker op. Ik ben ervan overtuigd dat al die ballast, ook al doe je er niet actief iets mee, toch zorgt voor stagnatie. Het slibt dicht, het remt je energie.

Wat opgaat voor het een, geldt wat mij betreft ook voor het ander. Meerdere keren per jaar neem ik daarom mijn tijd-, ruimte- en energieslurpers onder de loep en ga ik nog een stapje verder. Ik bekijk mijn leven. Ik maak de staat op.

  • Gaat alles nog soepel?
  • Ben ik in contact met mezelf en mijn verlangens?
  • Voel ik me krachtig?
  • Geniet ik zoveel als ik wil?
  • Manifesteer ik waar ik me op richt?
  • Kom ik genoeg in actie om mijn dromen waar te maken?
  • En, ook een heel leuke: heb ik voldoende mooie, uitdagende nieuwe dromen om me enthousiast en geïnspireerd te houden?

Soms is het antwoord op zo’n vraag “nee” en dan volgt er een moment van bezinning. Ik pak dan altijd pen en papier en noteer wat er maar in me opkomt. Gevoelens, overdenkingen, soms berekeningen, te nemen stappen en vooral een schets van hoe mijn leven eruitziet wanneer ik het obstakel heb getackeld.

Een van de vragen die ik de afgelopen maanden steeds vaker met nee beantwoordde, was: ‘Wil ik doorgaan met mijn trainingslocatie Breedings?’ Ik schrok er in eerste instantie zelf van. Ik had dit zo graag gewild! Dit was zo’n ongelooflijk bijzondere manifestatie van een wens, die ook nog eens veel eerder kwam dan ik had gehoopt. Hoe kon ik hier nou mee willen stoppen?

Al schrijvend kwam het antwoord. We staan aan de vooravond van een nieuw decennium. Ik heb volkomen helder hoe ik in 2020 verder wil met mijn bedrijf. Mijn nieuwe plannen vragen veel van mijn tijd, commitment en aandacht. Wil ik dat goed combineren met Breedings, dan doe ik of het een, of het ander tekort.

Ik had niet lang nodig. De knoop is doorgehakt. Breedings heeft mij en ons gezin, en ook mijn klanten, de deelnemers aan mijn trainingen en de huurders veel gebracht. Er hebben veel mooie bijeenkomsten plaatsgevonden. Ik laat het los om ruimte te creëren voor nieuwe mooie dingen. Omdat ik wil groeien. Omdat ik het zonde vind om tijd te verspillen, hak ik knopen door.

Klik op de foto hieronder voor mijn video.

Ik weet niet hoe dat bij jou gaat, maar naarmate ik in mijn leven vaker bewuste keuzes ben gaan maken, hoe gemakkelijker dat werd. Ik hoef nu vaak maar heel kort na te denken (eigenlijk: te voelen) en het antwoord is er al. Ik denk ook nooit: ik heb een verkeerde keuze gemaakt. Mocht achteraf blijken dat ik iets weer moet laten gaan, dan zie ik het als les, als experiment en niet als vergissing, mislukking of falen.

Ik ben nog iedere dag dankbaar dat mijn ervaringen er mede toe hebben bijgedragen dat ik op zoek ging naar oplossingen. Ik had een enorme drive om van dit leven iets prachtigs te maken, het beste uit iedere dag te halen. Ik vermors geen tijd met stilstand, twijfel of uitstel. Ik volg mijn verlangens, mijn gevoel en maak keuzes.

Dat betekent niet dat ik me halsoverkop in iets stort, zonder een gedegen afweging te maken. Wat het wel betekent is dat door een gewoonte te maken van doorpakken, ik nauwelijks nog HOEF na te denken. Ik weet vaak het antwoord al; die ligt in 99% van de gevallen besloten in de vraag.

Als jij jezelf de vragen hierboven stelt, kun je dan oprecht zeggen dat je alles met “ja” beantwoordt? Of zou je, als je heel eerlijk bent, wel een fijne boost voor 2020 kunnen gebruiken?

Ik nodig je van harte uit om 2020 te beginnen met een vliegende start. Kies voor jezelf, je levensgeluk, genieten met je dierbaren. Kies voor het loslaten van wat je niet meer dient en durf te springen!

Neem de beslissing, vandaag nog, om een realiteit voor jezelf te scheppen waar jij en je dierbaren gelukkig van worden.

Wil je door mij geholpen worden? IN DECEMBER KRIJG JE 
€ 1.000 KORTING. ECHT, DUIZEND!


In 6 stappen Van jammer naar YES! om te leren een nieuwe realiteit voor jezelf te scheppen.

Omdat het mooiste voornemen voor 2020 in mijn ogen is, dat je de liefde voor het leven zelf gaat omarmen. Dat je voluit leeft. En dat je iedere dag kunt denken: YES, ik heb er weer iets moois van gemaakt.

Ben jij klaar om de YES-factor in je leven te omarmen? 

Klik dan hier om te ontdekken wat ik voor je kan doen

En klik dan hier voor meer informatie over inhoud en prijs. 

Kies voor plezier, genieten met je dierbaren en de dingen die jouw leven leuk en mooi maken. De klok tikt door. Het leven is te waardevol om er niet het maximale uit te halen.


 

Volg je me al op social media? Hier zijn de links:

Facebook.
Instagram.
LinkedIn.
Twitter.
YouTube.
Soundcloud.
Spotify.

Ik maak graag een connectie met je als we die nog niet hebben.

Terug