Valentijnsdag

Heb jij al nagedacht over het lieve gebaar dat je op Valentijnsdag wilt maken voor een speciaal iemand, om die persoon extra aandacht te geven, een hart onder de riem te steken of je liefde te verklaren? Wie is dat in jouw geval? Je partner, je vader of moeder, een zus of broer, je kind, een collega? Wie is jouw Valentijn?

Ik durf te wedden dat je antwoord niet direct luidt: IK! Ik ben mijn Valentijn, ik verdien die aandacht, dat hart onder de riem en die liefde, vooral die liefde.

En dat is eigenlijk onterecht, want als onderneemster weet je als geen ander dat je business een verlengstuk is van jezelf. Als het met jou goed gaat, gaat je business goed. En als je business goed gaat, kun je mooie dingen creëren voor jezelf, je dierbaren en de wereld.

 

Jouw grootste liefde

Ik zeg altijd tegen mijn deelneemsters: ‘Maak jezelf superbelangrijk. Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven. Wees je eigen grootste liefde en moet jij eens zien wat er gebeurt!’

  • De successen die jij boekt zijn gebaseerd op wat je diep vanbinnen, op identiteitsniveau, over jezelf en je kansen gelooft.
  • De mate van geluk die je ervaart is gebaseerd op je overtuigingen over je eigen mogelijkheden.
  • Je overtuigingen zijn ideeën en gedachten waarop jij in de loop van je leven bent gaan vertrouwen.

Dat je op die gedachten vertrouwt, betekent niet dat ze WAAR zijn. Omdat je ze al heel vaak hebt gedacht, geloof je dat ze je houvast bieden, veiligheid. Alleen: IS dat wel zo?

 

Alles begint bij jou

Pas als het met jouzelf goed gaat, als jij je belemmeringen en blokkades uit de weg ruimt, wanneer jij jezelf de zorg en liefde geeft die je nodig hebt om je volledige potentieel te kunnen benutten, pas dan gaat het goed met je bedrijf en je relaties met anderen. En pas dan zie je dat succes in alle lagen van je leven terug.

Alles begint bij jou. Want jij bent die onderneemster, die partner, zus, moeder, dochter…

Hoe goed vind je dat het gaat met jou en met je bedrijf ? Geef je de flow, het gemak, het plezier en het succes een hoog cijfer? En ervaar je een goede balans tussen werken, ontspannen en tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt?

Of loopt het stroef, voel je je niet zo blij als je zou willen en weet je diep vanbinnen dat je veel meer uit je leven en je onderneming zou willen en kunnen halen?

 

Lunchen en coachen bij mij thuis

Dan nodig ik jou van harte uit voor mijn Valentine Bootcamp: een intensieve, LIEFDEVOLLE 1:1 mastermind met lunch bij mij thuis!

Aan de hand van een uitgebreide scan die ik vooraf bij je afneem, bespreken we live waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. We maken een routekaart van jouw huidige leven richting de toekomst waarvan jij voor jezelf en je geliefden droomt.

Ik heb 3 plaatsen beschikbaar, dus wil je deze kans pakken, reageer dan voor vrijdag 12 februari.

Oh ja, voor de transparantie: de normale prijs is € 497, de Valentijn-actieprijs is € 297 exclusief btw.

Zien wij elkaar binnenkort live? Ik help je graag, Van jammer naar YES!

Als je interesse hebt, mail me dan via info@josjedeklerk.nl.

Liefs!

Josje