• Podcast: Blind vertrouwen

  Hoe doe je dat, blindelings vertrouwen ook al lijkt er nergens houvast te zijn? En waar is dat handig voor als je je realiteit wilt vormgeven naar je verlangens?

  In de footer van deze pagina vind je tevens de link naar mijn Soundcloud- en Spotifykanaal, waar je deze podcast ook kunt beluisteren.

  Luister hier >>
 • Verantwoordelijkheid = vrijheid

  In deze podcast maak ik een paar keer een cruciale verspreking. In plaats van ‘kind’ zeg ik ‘ouder’, maar daar luister je vast wel doorheen ;).
  Realiseer jij je dat het hebben/nemen van verantwoordelijkheid een van de grootste verworvenheden is? Dat dit de ultieme vrijheid inhoudt? En als je er geen gebruik van maakt, hoe verantwoordelijk ben je dan of voel je je dan voor de consequenties?
  Luister hier >>
 • Veranderde overtuiging – veranderde trilling

  Mijn klant had een aantal hardnekkige negatieve identiteitsovertuigingen. Het leek wel of ze onzichtbaar was voor de buitenwereld. Toen ze dat op gevoelsniveau veranderde… Totale gamechanger. We deden een experiment.

  Luister hier >>
 • Mindset – een ongelukkig gekozen term

  Je MIND-set veranderen… een mooi idee, alleen daarmee verander je allen tijdelijk iets. En alleen op gedragsniveau. Om fundamenteel en blijvend te veranderen, kies ik een andere insteek. Het gaat namelijk om je GEVOELS-set.

  Luister hier >>
 • Wat is jouw YES-factor?

  Wat is dat, de YES-factor? Wat betekent dat voor jou? Voor mij houdt dat in, dat ik een leven voor mezelf creëer, iedere dag opnieuw, dat vervullend is, waarin ik keuzevrijheid heb en een hoge mate van geluk ervaar. Hoe ik dat doe?

   

   

  Luister hier >>
 • Verslaafd aan moeten

  Hoe vrij voel jij je bij het nemen van beslissingen? Ben je überhaupt in staat om gehoor te geven aan wat jij zelf het liefste wilt?
  Sociale media zijn voor velen een moeten-factor. Je kunt dit 1 op 1 door stempelen naar andere delen van je leven. En hoe ont-moet je dan?

   

   

  Luister hier >>
 • Het sleutelwoord: REGIE!

  Wat is het verschil tussen voor de vuist weg leven, of je realiteit bepalen door middel van regie?
  En hoe neem je dan regie, of leiderschap?

  Luister hier >>
 • Geven en een positieve trilling creëren

  Geven zonder iets terug te verwachten, maakt gelukkig. Daar is onderzoek naar gedaan. Altruïstisch geven creëert een positieve trilling, die een onmiddellijk positief effect heeft op je realiteit.

  Luister hier >>
 • Vertrouwen vasthouden

  Het regent de laatste tijd vragen over vertrouwen. De meest gestelde vraag is: ‘Hoe houd ik het vertrouwen vast?’ Het beste advies dat ik je kan geven, is leren hoe je het basisvertrouwen in jezelf verankert.

  Luister hier >>
 • Mindset en Doelen: een kijkje in mijn keuken

  Een speciaal kijkje in de keuken! Waarom behandel ik – Mindset & Manifestatie Coach – de onderdelen Mindset en Doelen pas aan het eind van mijn trajecten? Het lijkt misschien logischer om daarmee te beginnen en vaak gebeurt dat ook. En dat is meteen de reden van heel veel teleurstelling. Zo jammer! Ik vertel je wat ik anders doe, waardoor mijn klanten hun dromen en doelen WEL waarmaken.

  Luister hier >>
1 2
Terug