• Vertrouwen vasthouden

  Het regent de laatste tijd vragen over vertrouwen. De meest gestelde vraag is: ‘Hoe houd ik het vertrouwen vast?’ Het beste advies dat ik je kan geven, is leren hoe je het basisvertrouwen in jezelf verankert.

  Luister hier >>
 • Mindset en Doelen: een kijkje in mijn keuken

  Een speciaal kijkje in de keuken! Waarom behandel ik – Mindset & Minfestatie Coach – de onderdelen Mindset en Doelen pas aan het eind van mijn trajecten? Het lijkt misschien logischer om daarmee te beginnen en vaak gebeurt dat ook. En dat is meteen de reden van heel veel teleurstelling. Zo jammer! Ik vertel je wat ik anders doe, waardoor mijn klanten hun dromen en doelen WEL waarmaken.

  Luister hier >>
 • Transformeren en manifesteren

  Om een andere realiteit te creëren, is er transformatie in jezelf nodig.
  Aan transformatie gaat 1 cruciale stap vooraf: het nemen van een besluit.
  Aan de hand van een verhaal uit Think and Grow Rich van Napoleon Hill, waarin een predikant besluit binnen 3 dagen 1 miljoen dollar te genereren, vertel ik je hoe dat werkt.

  Luister hier >>
 • Wat is jouw YES-factor?

  Wat is dat, de YES-factor? Wat betekent dat voor jou? Voor mij houdt dat in, dat ik een leven voor mezelf creëer, iedere dag opnieuw, dat vervullend is, waarin ik keuzevrijheid heb en een hoge mate van geluk ervaar. Hoe ik dat doe?

   

   

  Luister hier >>
 • Verslaafd aan moeten

  Hoe vrij voel jij je bij het nemen van beslissingen? Ben je überhaupt in staat om gehoor te geven aan wat jij zelf het liefste wilt?
  Sociale media zijn voor velen een moeten-factor. Je kunt dit 1 op 1 door stempelen naar andere delen van je leven. En hoe ont-moet je dan?

   

   

  Luister hier >>
 • Het sleutelwoord: REGIE!

  Wat is het verschil tussen voor de vuist weg leven, of je realiteit bepalen door middel van regie?
  En hoe neem je dan regie, of leiderschap?

  Luister hier >>
 • Geven en een positieve trilling creëren

  Geven zonder iets terug te verwachten, maakt gelukkig. Daar is onderzoek naar gedaan. Altruïstisch geven creëert een positieve trilling, die een onmiddellijk positief effect heeft op je realiteit.

  Luister hier >>
 • Authenticiteit of eenheidsworst

  Dit onderwerp gaat me aan mijn hart. Waarom wil iedereen hetzelfde doen? Ik vind het niet sexy en denk ook niet dat het werkt!

  Luister hier >>
 • Kiezen voor teleurstelling… de beste keuze?

  Soms is kiezen voor teleurstelling de beste keuze.
  Wat je daarmee voorkomt, vertel ik je in deze podcast.

  Luister hier >>
 • Werken of spelen

  Is het creëren van je liefste leven iets waaraan je ‘moet’ werken, of is het een mooi spel?

  Luister hier >>
1 2 3
Terug