Josje2021-07-15T14:17:57+02:00

Hi, ik ben Josje

Wat ik doe en doorgeef

Ik geloof dat een vervullend, gelukkig leven voor iedereen mogelijk is. Om weer de regie te nemen over je overtuigingen en je realiteit, in plaats van je slachtoffer te voelen van je omstandigheden, is een stapsgewijze transformatie de enige weg. Met mijn methode Van jammer naar YES! leer ik jou stap voor stap hoe je je eigen Mindset en Manifestatie coach kunt zijn. De rest van je leven.

Ik heb zowel persoonlijk als professioneel behoorlijk wat uitdagingen ontmoet. Toen ik ontdekte hoe groot mijn eigen (negatieve) invloed was op de kwaliteit van mijn leven, ben ik 100% toegewijd aan de slag gegaan met mijn zoektocht, die uiteindelijk resulteerde in mijn methode Van jammer naar YES!

Ik ontdekte welke elementen cruciaal zijn voor het creëren van een leven volgens je eigen wensen en maakte de switch: Van jammer naar YES! Rond deze elementen heb ik 11 krachtige, logisch opeenvolgende modules ontwikkeld.

Het is mijn missie om mijn kennis en ervaring te delen en samen met gelijkgestemden een tribe te vormen van vrouwen die vanuit hun natuurlijke blauwdruk leven en ondernemen.

Ik veranderde wat ik geloofde en maakte mijn dromen waar

Mijn leven was ooit jammer

Ik was een ongewenst kind en me al jong bewust van anderen en hun gevoelens, wat ervoor zorgde dat ik me extra hard geraakt voelde door wat er gebeurde. Ik werd afgewezen, emotioneel verwaarloosd en regelmatig mishandeld.

Dit heeft er later in mijn leven toe bijgedragen dat ik een werkelijkheid creëerde op basis van wat ik over mezelf geloofde. De geboren ambitieuze levensgenieter die ik ben, verdween onder een steen. Lang was ik meer aan het overleven dan aan het leven en ik begon steeds meer tegenslag te verwachten.

Ik heb zowel persoonlijk als professioneel behoorlijk wat uitdagingen ontmoet: mishandeling, seksuele intimidatie, fibromyalgie, twee keer een burn-out, de ziekte van Lyme, postnatale depressie, kanker en faillissementen. En tussendoor overleden in korte tijd mijn vader, mijn eerste man, mijn zwager (destijds mijn beste vriend), mijn moeder en mijn broer.

Ik werd de laatste der Mohikanen
Typerend voor mij: DoortastendGedrevenBetrouwbaarBevlogenToegewijdRespectvolNieuwsgierigGepassioneerdLiefdevolIntuïtiefOpen-minded

Trots en dankbaar

Door aan mijzelf te werken en te kiezen voor maximale persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, leerde ik verantwoordelijkheid te nemen voor mijn keuzes. Wat ik vanbinnen geloof is in lijn met wat ik in mijn realiteit creëer, met steeds weer nieuwe prachtige stippen aan de horizon. Ik leef en onderneem vanuit spontaniteit, innerlijke rust en enthousiasme. Ik droom groot en realiseer mijn doelen. Zonder belemmeringen, vanuit ontspanning en vertrouwen.

Dit geeft me de energie om het beste van mij te delen met de ambitieuze vrouwen die ook klaar zijn voor hun YES-leven.

Inmiddels werk ik alleen nog met mijn eigen methode, omdat (en ik zeg dit niet zonder trots) deze volledige, diepgaande en blijvende transformatie bewerkstelligt.

Ik weet nu wat ervoor nodig is om te zorgen dat elk noodzakelijk aspect meewerkt. Ik leer dat aan mijn deelneemsters en ook voor hen wordt het een tweede natuur. Dat geeft mij een gevoel van diepe dankbaarheid en blijdschap.

Missie geslaagd!

Mijn verlangen werd mijn missie

Ik wilde mijn ambities volgen en graag een gelukkige en succesvolle onderneemster zijn, gemakkelijk de leukste deelneemsters aantrekken, veel vrije tijd en keuzevrijheid hebben en voor mijzelf en mijn gezin een comfortabel leven creëren.

Mooie wens hè? Door te volharden in mijn onderzoek en dankzij een ruime testfase, durf ik nu te zeggen dat mijn methode Van jammer naar YES! precies daarover gaat: leren wat ervoor nodig is om vanuit flow en voluit te leven en te ondernemen, je verlangens waar te maken en te genieten.

Het is mijn missie om jou een lange zoektocht en veel teleurstellingen te besparen. Ik wil je leren wat ik weet, omdat het werkt! Ik maakte een switch van 180 graden de goede kant op: Van jammer naar Yes!

Ik leerde weer geloven in mijn eigen mogelijkheden, mijn potentieel en talenten. Ik kreeg weer vertrouwen in mezelf en in het feit dat ik alles zou kunnen, als ik er vol voor zou gaan. Ik leerde meebewegen zonder te breken; als bamboe in de wind. Ik ben er het levende bewijs van dat een blijvende verbetering van je leven wel degelijk mogelijk is!

Ervaringen

Klik hier voor meer mooie woorden

Anita Matheij

“Ik heb nog nooit een coach ontmoet waarvan ik zo ondersteboven ben als van Josje. Je moet namelijk van goeden huize komen wil je écht tot mij doordringen. Ik daagde haar uit, stelde haar geduld op de proef en rammelde aan haar fundament. En zij bleef gewoon rustig staan. Nou, dan ben je een goeie.

Bij elke high en elke low, elke U-bocht of verraderlijke kurkentrekker was Josje er om mij te steunen en bij te staan, te luisteren en vragen te stellen, of simpelweg er voor mij te ZIJN. En dat was een verademing. Daarom kan ik met heel mijn hart zeggen: ik gun iedere vrouw een Josje in haar leven!”

Rachel Kloosterman

“Nog iedere dag ben ik blij met het wonder dat me is overkomen. Lang was ik zoekende naar antwoorden en had ik het idee dat ik geen steek verder kwam. Josje heeft me fantastisch gecoacht; door haar tools toe te passen op verschillende aspecten van mijn leven is er zo ontzettend veel veranderd! En dat wonder? Mede dankzij de support van Josje en de verschuivingen die daaruit voortvloeiden, heb ik nu de man van mijn dromen gevonden en ben ik zelfs met hem getrouwd!”

Mijn belangrijkste drijfveer

Ik ben in 2000 getrouwd met Chris, vader van Vito (1995) en Luna (1996). Samen kregen we onze dochter Soleil (2001). Tussen november 2008 en oktober 2019 hebben wij geleefd onder het alles bepalende regime van Mevrouw Birka de Hond 😉.

Ik heb 17 jaar ervaring als coach, mentor en trainer. Mijn gezin is mijn alles, zij zijn voor mij een belangrijke drijfveer. Wij hebben een heerlijk leven en ik ben oneindig dankbaar dat ik daar mede door middel van mijn geweldige werk aan mag bijdragen.

Meer over mij

In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, de zon, wandelen in de natuur en sporten. Ik breng graag tijd door met mijn gezin en met vrienden. Lekker koken, uitgebreid tafelen en gesprekken met diepgang voeren, doe ik zo vaak mogelijk. Ook bouw ik veel rust-en-alleen-momenten in. Die balans heb ik nodig om mijn creativiteit te laten stromen en weer op te laden. Op die manier breng ik het beste van mezelf in bij mijn dierbaren en de onderneemsters die ik coach. Een fijne stad en musea bezoeken, winkelen, vakanties of gewoon lekker Netflixen: ik geniet van wat er is met volle teugen.

Ik leg mijn lat lekker hoog. Ik bedien me graag van zelfspot en woordgrappen en hoewel het enigszins gênant is, geef ik toe dat ik vaak om mijn eigen humor lach. Ik citeer Soleil en Chris, met uitgestreken gezichten: ‘Mama gaat stuk.’

Ik ben tomeloos nieuwsgierig naar het hoe en waarom van het menselijk functioneren. Ik denk altijd in mogelijkheden en ben gepassioneerd en bevlogen. Ik ben betrouwbaar; ik sta voor mijn belofte. In mijn werk ben ik altijd toegewijd en serieus. Mijn benadering is respectvol en liefdevol.

Ik ben open-minded, aards én spiritueel. Mijn deelneemsters typeren mij als aandachtig, opmerkzaam, open, analytisch, intuïtief, liefdevol, rechtstreeks, vakkundig, doortastend en gedreven. Dat betekent dat ik behoorlijk doorvraag, altijd met het doel tot oplossingen te komen die jij zelf nog niet bedacht had.

Werken met jou betekent voor mij 100% afstemmen op wie jij werkelijk bent, wat jouw intrinsieke verlangens zijn en hoe je die met jouw volledige potentieel waarmaakt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer is een samenwerking met jou niet de beste keuze voor mij?2021-06-06T14:23:45+02:00

Wanneer je niet bereid bent jezelf helemaal te leren doorgronden, is mijn methode minder geschikt voor jou. Om werkelijk diepgaand te transformeren naar licht, ruimte, vrijheid, vervulling en plezier, is het nodig om contact te maken met je gevoelens. Om te begrijpen waarom je doet wat je doet, is het nodig te (h)erkennen waar en hoe dat is ontstaan. Uiteraard scheppen we samen een veilige, liefdevolle setting waarin jij jouw persoonlijke pad kunt lopen en jouw unieke doorbraken kunt beleven.

Waarom zou ik me door jou laten begeleiden?2021-06-17T16:02:21+02:00

Er zijn vele coaches, die allemaal hetzelfde willen voor jou: resultaat. Alle succesvolle mensen, zoals een topsporter, een succesvolle zanger, of een geslaagde zakenvrouw, hebben een coach. Een goede coach reflecteert en helpt jou om je leven naar het hoogst haalbare niveau te tillen. Waarom ik? Omdat mijn aanpak uniek is, en bewezen effectief. Wil je weten of jij en ik een klik ervaren? Vraag dan hier een gratis verkennings-call aan.

Klik hier om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn.

Ik ken jou nog niet Josje2021-06-18T14:50:21+02:00

Dat lossen we op. Klik hier om een gratis verkennings-call aan te vragen of mail mij via het contactformulier. Dan bel of mail ik je en maken we kennis.

Zullen we even contacten?

Wil je vandaag de eerste stap zetten op weg naar een realiteit waarin je voluit leeft en onderneemt? Durf jij het aan om jezelf volledig te doorgronden en te leren hoe je dat in je voordeel kunt inzetten? Dan ben ik jouw coach!

Wil je contact met mij? Vul dan hier het contactformulier in.
Of klik hier om een gratis verkennings-call aan te vragen.

Tot snel!

Zet mij op de VIP-lijst voor inspiratie, nieuws en aanbiedingen.

Van jammer naar YES! Traject

Ervaar jij nog teveel jammer en te weinig YES in je leven? Daar gaan we verandering in aanbrengen!

Hoe heb jij je huidige realiteit gecreëerd en hoe kun je zelf bepalen hoe jouw toekomst eruitziet?

Meer weten

Van jammer naar YES! Academy

Wil jij onbeperkt toegang tot mijn online programma’s en gedurende het jaar regelmatig live online coaching en trainingen en live bijeenkomsten? Kom dan de tribe versterken en kies voor een lidmaatschap van mijn Van jammer naar YES! Academy.

Meer weten

Van jammer naar YES! Gratis 

Waar ik heilig in geloof is een stappenplan. Als je al een poosje op aarde rondloopt, is de kans groot dat je bent gaan functioneren volgens geautomatiseerde patronen. Wanneer het je wens is die te doorbreken, help ik je op weg met mijn gratis trainingen.

Meer weten

Ga naar de bovenkant