Let’s be creative!

Er zijn maatregelen van kracht om de Coronacrisis te beheersen. Ook ik houd me daaraan en dat betekent dat ik creatieve oplossingen heb bedacht, waardoor je nog steeds bij me terecht kunt voor coaching.

Als je interesse hebt in een traject, stuur me dan een mailtje naar info@josjedeklerk.nl, of vul HIER het contactformulier in.

Ik zie ernaar uit je te leren kennen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In 11 stappen Van jammer naar YES!

Dankzij mijn eigen bijzondere ervaringen ontstond bij mij de behoefte aan een methode om blijvend en diepgaand de regie terug te vinden over mijn realiteit. Ik wilde creëren waar ik naar verlangde! 

Mijn zoektocht leverde me een schat aan kennis en informatie op. Toch miste ik telkens iets. Vooral in de praktijk bleek veranderen een uitdaging.

Uiteindelijk ontwikkelde ik mijn eigen methode: Van jammer naar YES!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hi, fijn dat je er bent. Je hebt al een eerste stap gezet en dat is doorklikken naar deze pagina. Dat betekent waarschijnlijk dat je nog teveel jammer en te weinig YES! ervaart in je leven. Daar gaan we verandering in aanbrengen. 

 

Het is tijd om voor jezelf een nieuwe realiteit te scheppen.
Een realiteit die past bij jouw verlangens.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ik houd het graag simpel. Daarom heb ik een stappenplan ontworpen, waarmee je fundamenteel en blijvend de regie krijgt over je leven. We zijn tenslotte niet op aarde om ons met de tong op de knieën naar de eindstreep te worstelen.

 

Dat zou toch echt te jammer zijn!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Je realiteit is een afspiegeling van wat jij voor jezelf voor mogelijk houdt.

 

Interessante zin hè? Voel je de impact ervan?

 

Met je verstand weet je vast wel dat je alles in huis hebt om een werkelijkheid voor jezelf te scheppen die aansluit bij jouw wensen. Alleen voelt het vaak alsof je geen invloed hebt op je dagelijks leven, laat staan op je toekomst.

 

Je ervaart teveel druk, te weinig regie en je leeft niet voluit.

 

Dat is jammer, want je leven kan veel leuker, mooier, moeitelozer! Het is je echter nog niet gelukt om je werkelijkheid structureel en fundamenteel te verbeteren.

 

Daarom leef je nog steeds van dag naar dag, zonder dat je echt voelt: YES!
Ik heb vandaag weer gedaan waar ik blij van word! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Herken jij jezelf hierin? 

 

♦ Je wilt autonoom en authentiek aan het roer van je leven staan, zonder het idee dat er van buitenaf of door jouzelf druk wordt uitgeoefend.

 

♦ Je wilt je eigen keuzes maken en je niet langer afhankelijk voelen van de goedkeuring van anderen.

 

♦ Je wilt een werkelijkheid voor jezelf creëren die helemaal volgens jouw wensen is, alleen is dat je nog niet gelukt.

 

♦ Je bent klaar met de stagnatie en de begrenzingen en wilt jezelf niet langer saboteren.
Je vraag is: hoe doorbreek ik dit?

 

♦ Je hebt geen zin meer in de frustrerende vicieuze cirkel waar je in lijkt te zitten.
Het is tijd om het heft in handen te nemen!

 

♦ Je wilt vrij van blokkades, met plezier en zelfvertrouwen doen wat je leuk vindt. 

 

♦ Je wilt kiezen voor regie, in plaats van in kringetjes rond te draaien. 

 

♦ Je wilt vol inspiratie en toch ontspannen je leven inrichten zoals jij verkiest, zonder je te laten afleiden door de omstandigheden.

 

♦ Je wilt je energiek, zelfverzekerd en optimistisch voelen, omdat vlakheid, somberheid en onzekerheid niet bij je passen.

 

♦ Je wilt je keuzevrijheid benutten zodat dingen niet meer voelen als ‘moeten’.

 

♦ Je wilt toegeven aan spontane invallen en ruimte nemen voor plezier.

 

♦ Je wilt leven vanuit passie en liefde voor het leven zelf.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Klaar voor de YES-factor?

 

Als jij alleen al ‘one of the above’ herkent, is het tijd om in actie te komen. Dan is dit het moment om nu de beslissing te nemen dat je de realiteit voor jezelf gaat creëren die écht past bij jouw intrinsieke verlangens.

 

Ben je keihard toe aan een upgrade van je leven?

 

Wil je op een heldere, praktische manier leren hoe je jezelf tot nu toe hebt afgehouden van jouw YES-factor?

 

Wil je exact leren hoe je je blokkades opheft en met enthousiasme succesvol je nieuwe realiteit vormgeeft? 

 

Wil je weer van je leven genieten? 

 

Goed nieuws. Dat kan. En simpel ook!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kim

Kim van de Weem:

 

“DAMN! Wat is Josjes begeleiding een harde maar waardevolle confrontatie met mijzelf geweest! Josje heeft mij mijn struggles in het dagelijks leven (zakelijk en privé) leren doorbreken. Dat kan ik vol overtuiging zeggen! Ik weet waar en hoe ik leiderschap kan nemen, ik voer de volledige regie en kan in iedere situatie kiezen hoe ik ergens mee omga. Het was soms emotioneel en steeds inspirerend, transformerend en bijzonder waardevol. Ik geniet van mijn leven en van alle leuke dingen die ik beleef. Ik heb in mijn relatie veel meer harmonie bereikt en mijn bedrijf Social Kickstart draait als een dolle. Ik haal prachtige opdrachten binnen en heb inmiddels een supergoed team om me heen verzameld. Josje, bedankt! Je bent een bijzondere vrouw met een bijzondere gave.

Veel liefs en een dikke knuffel, Kim”

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anita Matheij: Ik heb nog nooit een coach ontmoet waarvan ik zo ondersteboven ben als van Josje. Je moet namelijk van goeden huize komen wil je écht tot mij doordringen. Dat komt omdat ik van jongs af aan allerlei verdedigingslinies heb opgebouwd. Manieren om mijzelf te beschermen; mechanismen die op zijn best een schijnveiligheid creëren. Josje speelde het klaar om mij na één gesprek al volledig uit mijn comfortzone te halen. Denk niet dat ik mij gelijk gewonnen gaf. Ik brieste, spartelde en sputterde tegen. Ik zette al mijn stekels op en zij prikte daar liefdevol doorheen. Ik daagde haar uit, stelde haar geduld op de proef en rammelde aan haar fundament. En zij bleef gewoon rustig staan. Nou, dan ben je een goeie. Bij elke high en elke low, elke U-bocht of verraderlijke kurkentrekker is Josje er om mij te steunen en bij te staan, te luisteren en vragen te stellen, of simpelweg er voor mij te ZIJN. En dat is een verademing. Het resultaat is magisch. Ik reken af met negatieve overtuigingen die mij klein houden, ik maak bewust andere keuzes en kijk met milde ogen naar mezelf. Ik omarm mijn talenten en kwaliteiten, creëer nieuwe, positieve overtuigingen en zie mijzelf als de prachtige mens die ik ben. Ik volg mijn eigen pad en elke stap die ik zet, zet ik zelf. Maar ik zou nooit zo snel, zó ver kunnen komen zonder de hulp, steun en betrokkenheid van mijn coach. Daarom kan ik met heel mijn hart zeggen: ik gun iedere vrouw een Josje in haar leven!

Anita Matheij

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ik doe je een belofte

 

Ik leer jou alles wat je ik heb ontdekt over de krachtige combinatie van persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie, de invloed van je lichaam en brein op je denken voelen en handelen, de universele wetten en hoe je hiermee je dagelijkse realiteit positief kunt aansturen.

 

Ik reik jou aan wat je nodig hebt, jij hoeft het alleen in de praktijk te brengen. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dit is je resultaat

 

♦ Je leeft voluit en haalt het maximale uit je leven.

 

♦ Je bent je in iedere situatie bewust van je eigen invloed en kiest de uitkomst die voor jou het beste werkt. 

 

♦ Je leeft vanuit zelfvertrouwen, ontspanning en spontaniteit. 

 

♦ Uitstel, vermijding of andere excuses heb je niet meer nodig omdat je enthousiast in het leven staat.

 

♦ Je voelt je onafhankelijk en zelfstandig.

 

♦ Je weet hoe je je dromen en verlangens met geïnspireerde actie omzet in werkelijkheid.

 

♦ Je maakt onbelemmerd gebruik van de universele wetten.

 

♦ Je bent overtuigd van je eigen kracht, talenten en mogelijkheden.

 

♦ Je gunt het jezelf om volop te genieten samen met je dierbaren en vrienden. 

 

♦ Je contacten met anderen zijn warm, oprecht en harmonieus. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Samen bepalen we jouw koers. Wat werkt er niet, wat werkt er wel? En vooral: waar wil je heen?

 

In 11 stappen krijg jij:

♦ Meer leiderschap

♦ Meer regie

♦ Meer energie

♦ Meer daadkracht

♦ Meer zelfvertrouwen

♦ Meer ontspanning

♦ Meer balans

♦ Meer creativiteit

♦ Meer enthousiasme

♦ Meer spontaniteit

♦ Meer plezier

♦ Meer geluk

♦ Meer vervulling

♦ Meer kwaliteit

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Denk je nu al: ‘Mijn jammers hebben lang genoeg geduurd, ik kan niet wachten.’? Klik dan hieronder om je aanvraag in te dienen, dan kijken we samen welke vorm het beste bij je past. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mogelijkheden

GROEPSPROGRAMMA

In een besloten groep neem je deel aan het jaartraject Van jammer naar YES! en bouw je aan een gelukkig leven waarin jij de regie voert.

Investering € 4.900 exclusief btw.

1-OP-1 JAAR

Bij hoge uitzondering coach ik nog 1-op-1. Wil jij een jaar lang samen met mij werken aan jouw nieuwe realiteit? Dien dan hieronder je aanvraag in.

Investering € 7.800 exclusief btw.

1-OP-1 HALFJAAR

Heb je tijd en discipline om in verhoogd tempo aan de slag te gaan en neem je gemakkelijk nieuwe informatie op? Dien dan je aanvraag in voor een individueel halfjaartraject.

Investering € 3.900 exclusief btw.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jaartraject groep

♦ Je ontvangt een online intake die ik grondig bestudeer, zodat ik jou binnen de groep optimaal persoonlijk kan begeleiden.

♦ Je ontvangt gefaseerd 11 modules je mailbox en een geprint persoonlijk werkboek.

♦ We komen 5 x met de groep live bij elkaar en geef ik 6 x online groepscoaching.

♦ Je werkt thuis aan de opdrachten. De groepscoachings en livedagen  zijn er om je vragen te stellen en je proces te verdiepen. 

♦ Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep.

♦ De live kick-off is op 11 september 2020. Andere data volgen. Ik heb rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

♦ Je krijgt als bonus toegang tot mijn complete kennisbibliotheek, bestaande uit e-books, artikelen en een complete online cursus.

♦ Je doorloopt jouw unieke, individuele traject en hebt de steun en motivatie van je groep.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jaartraject 1-op-1

♦ Je ontvangt een online intake die ik grondig bestudeer, zodat ik jou optimaal persoonlijk kan begeleiden.

♦ Daarop volgt een kennismakingsgesprek.

♦ Je ontvangt gefaseerd 11 modules je mailbox en een geprint persoonlijk werkboek.

♦ Je maakt thuis de opdrachten. Ik ben beschikbaar voor advies, hulp en begeleiding.

♦ Na elke module zien we elkaar live om de opdrachten te bespreken en de verdieping aan te brengen in jouw veranderproces.

♦ Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep.

♦ Je krijgt als bonus toegang tot mijn complete kennisbibliotheek, bestaande uit e-books, artikelen en een complete online cursus.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Halfjaartraject 1-op-1

♦ Je ontvangt een online intake die ik grondig bestudeer, zodat ik jou optimaal persoonlijk kan begeleiden.

♦ Daarop volgt een kennismakingsgesprek.

♦ Je ontvangt gefaseerd 11 modules je mailbox en een geprint persoonlijk werkboek.

♦ Je maakt thuis de opdrachten. Ik ben beschikbaar voor advies, hulp en begeleiding.

♦ We zien elkaar 6 keer live om de opdrachten te bespreken en de verdieping aan te brengen in jouw veranderproces.

♦ Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep.

♦ Je krijgt als bonus toegang tot mijn complete kennisbibliotheek, bestaande uit e-books, artikelen en een complete online cursus.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met me op via info@josjedeklerk.nl. Ik reageer vrijwel altijd dezelfde dag.

Ben je helemaal klaar met je jammers en klaar voor je YES-factor? Vraag dan een traject aan via de aanmeldknop hieronder.

Terug