Van Jammer… naar YES!

Hoe zou het zijn om je verlangens vervuld te zien?
Om te kunnen zeggen: ‘Mijn leven is enorm de moeite waard door wat ik beleef en bereik’? 

Chris-Josje-geluk

Mijn keuze

Na een gevarieerde carrière als model, inkoopster, interieurarchitect en personal assistent en een flinke dosis levensuitdagingen raakte ik burned-out en gooide het roer om. Ik koos voor geluk door het volgen van trainingen en coaching, onder meer op het gebied van persoonlijk leiderschap. Tegelijkertijd bestudeerde ik jarenlang de wet van creatie.

Mijn weg

Ik heb een lange en brede ervaring opgedaan en onderweg veel geleerd, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Ik heb twintig jaar ervaring in diverse corporate omgevingen en onderneem ook al twintig jaar zelfstandig. Sinds veertien jaar ben ik coach en trainer en leer ik mensen hoe zij privé en in hun business hun verlangens kunnen omzetten in gerealiseerde doelen. Ik maak daarbij vooral gebruik van persoonlijk leiderschap en de wet van creatie.

Niet alleen op werk- en ondernemersgebied, ook privé heb ik een aantal bijzondere lessen geleerd. The whole shabang. 

Veel dierbaren in de eerste lijn zijn kort na elkaar overleden, ik heb kanker gehad en heb meer dan eens in financieel zwaar weer verkeerd. Er waren verplichte verhuizingen, verkopen van huizen en andere goederen en we moesten weer helemaal van scratch af aan beginnen. Er was bedrog, mishandeling, seksuele intimidatie… En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik wil benadrukken: het is geen slachtofferverhaal.
Nee, ik ben juist dankbaar voor de ervaringen, omdat die mij in staat stelden te ontdekken wat ik weet. Ik ben er ontzettend goed en krachtig uitgekomen. En dat heb ik vooral te danken aan het creëren van mijn methode ‘Van Jammer naar YES!’

Mijn methode

Toen ik in de gaten kreeg hoe groot mijn eigen invloed is op mijn omstandigheden, heb ik een methode ontwikkeld om op een ontspannen manier een gelukkig en vrij leven te leiden, waarbij ik volop kan genieten. Die methode pas ik nu toe in mijn coachings en groepsprogramma’s: Van Jammer naar YES!

Regelmatig geef ik tweedaagse intensieve trainingen op basis van mijn methode. Hier lees je er alles over.

Daarbij hanteer ik een vaste opbouw.

Blokkades opruimen – Nieuwe realiteit creëren – Potentieel benutten – Resultaten behalen.

De ervaringen van anderen kun je onder andere lezen bij Reacties.
Of kijk hiernaast naar de videorecensie van Carrie Jongejans. 

Mijn werkwijze

Ik begeleid. Ik doe de helikopterview. Ik stel vragen en geef voorzetten, omdat ik jouw rode draden zie. We werken samen. Alles staat in dienst van jouw voortgang en hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Dat is ons gezamenlijke hogere doel.

Ik vind niet snel iets gek, omdat ik veel uit eigen ervaring ken.

Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt, zodat jij graag met me deelt wat je wilt veranderen.

Op die manier komen we snel tot de kern.

Alles wat zich in je leven manifesteert, is ooit begonnen als een verlangen. Ga je mee, van Jammer… naar YES?

Josje Zakelijk (157 van 178)
Rachel Kloosterman
Inge Kolkman

Anneke van den Berg: “Dank je wel Josje. Ik heb nu veel meer in de gaten wat mijn bewuste en onbewuste aandeel is, in hoe dingen gaan. Ik kan mezelf veranderen, dat is het belangrijkste. Ik ben je heel dankbaar voor je oprechte meedenken, je scherpe observatievermogen en je eerlijkheid. Je stelt de juiste vragen en laat mij daardoor nadenken en erop vertrouwen dat ik alles kan. Zo weet je altijd een weg te vinden om me verder te helpen, en steeds op het juiste moment. Ik zeg tegen anderen: ‘Zoals Josje coacht, daar is er maar één van en dat is Josje’.”

Rachel Kloosterman: “Nog iedere dag ben ik blij met het wonder dat me is overkomen. Lang was ik zoekende naar antwoorden en had ik het idee dat ik geen steek verder kwam. Josje heeft me fantastisch gecoacht; door haar tools toe te passen op verschillende aspecten van mijn leven is er zo ontzettend veel veranderd! En dat wonder? Mede dankzij de support van Josje en de verschuivingen in mijn mindset die daaruit voortvloeiden, heb ik nu de man van mijn dromen gevonden!”

Inge Kolkman: “Wat ik van Josje heb geleerd, is dat je zelf je zogenaamde beperkingen verzint. Dat je – in tegenstelling tot jezelf te beperken – juist mag nemen. Er is genoeg, er is overvloed. En sinds ik dat weet, durf ik te vragen en grote dromen te hebben!”

Terug