Leven volgens de 3 G’s: Groei, Genieten, Geluk

Wat maakt jouw leven de moeite waard?

Hoe zou het zijn om je verlangens vervuld te zien?
Om te weten hoe jouw liefste leven eruitziet?
Om te weten hoe je dat dankzij leiderschap kunt creëren?

Wat wil je bezitten, beleven, bereiken?

Mijn keuze

Na een gevarieerde carrière als model, inkoopster, interieurarchitect en personal assistent en een flinke dosis levensuitdagingen raakte ik burned-oud en gooide het roer om. Ik koos voor geluk door het volgen van trainingen en coaching, onder meer op het gebied van persoonlijk leiderschap. Tegelijkertijd bestudeerde ik jarenlang de wet van creatie.

Debbie Josje 1 kopie

Mijn methode

Blokkades opruimen – nieuwe realiteit creëren – potentieel inzetten – resultaten behalen. Dat is wat klanten met mijn methode bereiken.
Mijn drijfveren zijn de drie G’s, de waarden die ik mijn klanten als rode draad meegeef: Groei – Genieten – Geluk.

 

Je hoeft mij niet uit te leggen waar jouw pijnpunten liggen. Dat voel en begrijp ik toch wel. Het maakt me ook helemaal niet uit hoe hard jij je best doet onderwerpen te vermijden. Ik ben er niet om jou tegen je wil binnenstebuiten te keren.

Zie het zo.

Ik handel vanuit mijn diepste positieve zijnsovertuiging: ik ben liefde. Ik begeleid. Ik doe de helikopterview. Ik stel de vragen en geef voorzetten, omdat ik rode draden zie. We werken samen. Alles staat in dienst van jouw voortgang en hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Dat is ons gezamenlijke hogere doel.

Ik heb zelf jaren onder een steen geleefd. Mishandeling, verwaarlozing, foute man, seksuele intimidatie, heel veel rouw, heel veel slachtofferschap (door mijzelf) en ga zo maar door. Ik vind niets gek. Ik heb de meest idiote dingen meegemaakt. Bij mij ben je serieus 100% veilig. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt, zodanig dat je graag deelt wat er gezien mag worden.

Alles wat zich in je leven manifesteert, is ooit begonnen als een verlangen. Ga je mee, van jammer… naar YES?

Josje Zakelijk (157 van 178)
Rachel Kloosterman
Inge Kolkman

Anneke van den Berg: “Dank je wel Josje. Ik heb nu veel meer in de gaten wat mijn bewuste en onbewuste aandeel is, in hoe dingen gaan. Ik kan mezelf veranderen, dat is het belangrijkste. Ik ben je heel dankbaar voor je oprechte meedenken en je eerlijkheid. Ik zeg tegen anderen: ‘Zoals Josje coacht, daar is er maar één van en dat is Josje’.”

Rachel Kloosterman: “Nog iedere dag ben ik blij met het wonder dat me is overkomen. Lang was ik zoekende naar antwoorden en had ik het idee dat ik geen steek verder kwam. Josje heeft me fantastisch gecoacht; door haar tools toe te passen op verschillende aspecten van mijn leven is er zo ontzettend veel veranderd! En dat wonder? Mede dankzij de support van Josje en de verschuivingen in mijn mindset die daaruit voortvloeiden, heb ik nu de man van mijn dromen gevonden!”

Inge Kolkman: “Wat ik van Josje heb geleerd, is dat je zelf je zogenaamde beperkingen verzint. Dat je – in tegenstelling tot jezelf te beperken – juist mag nemen. Er is genoeg, er is overvloed. En sinds ik dat weet, durf ik te vragen en grote dromen te hebben!”

Terug