Hoe één letter het verschil maakt

Ben jij toe aan nieuwe inzichten, fundamentele kennis van je denken, voelen en handelen en klaar om te leren hoe dit ervoor zorgt dat je zonder belemmeringen je mooiste realiteit creëert? Lees dan snel verder.  

Afgelopen vrijdag was mijn live dag met als thema ‘Schep een nieuwe realiteit’. Op basis van mijn methode Van Jammer naar YES! heb ik de deelnemers onder andere laten zien hoe het fundament van het menselijk functioneren werkt. En ook wat nu precies de missing link is, waardoor mensen alsmaar niet verder komen. Waardoor ze niet die definitieve omslag maken Van Jammer naar YES!

Ik maak het regelmatig mee. Ik leg klanten aan de hand van het schema dat ik gemaakt heb uit hoe het komt dat ze de kloof niet overbruggen die ze afhoudt van het manifesteren van hun verlangens. Ik vind het iedere keer weer zo leuk om te zien hoe de monden openvallen als duidelijk wordt dat precies één letter het verschil maakt. 

Waarschijnlijk weet je wel dat overtuigingen enorme saboteurs kunnen zijn. Zolang wij met de ballast van negatieve overtuigingen te maken hebben, zal dit gewicht ons vertragen of zelfs volkomen belemmeren om ons mooiste leven te creëren. Negatieve overtuigingen zorgen ervoor dat wij niet onze werkelijke bestemming leven. Wat die bestemming ook is.

En wat is de sleutel dan? 

Overtuigingen op hun beurt, komen ook ergens vandaan. En daarin zit die ene letter verschil. Want er bestaan SOORTEN overtuigingen. Ik heb vrijdag aan de aanwezigen onthuld wat ik bedoel met die letter verschil en ook bij hen bleek dat het begrijpen van dit concept een enorme eyeopener is.

Mijn methode Van Jammer naar YES! leert je onder meer waaróm je negatieve overtuigingen hebt.

  • Je leert inzien dat je maar één enkele stap verwijderd bent van het overbruggen van die kloof.
  • Vervolgens leer je waarom je niet eerder fundamenteel kon breken met je oude patronen en automatismen.
  • En als heerlijke kers op de taart, leer je na dat opruim- en inzichtwerk dat je vanaf dat moment je eigen creatiemachine bent.

Want dat is een dingetje hè, voor veel mensen. Die affirmeren, wensen, spreken hardop uit, schrijven op, houden bij enzovoort. En zijn hun resultaten in verhouding met al hun inzet? Nee, vaak niet. Eenmaal terechtgekomen in de valkuil van teleurstellende resultaten, verliezen zij het geloof in hun eigen mogelijkheden en potentie. Met andere woorden: ze verliezen het vertrouwen in zichzelf.

Mede daarom heb ik een belangrijk besluit genomen en dat betekent heel goed nieuws voor jou!

Afgelopen vrijdag heb ik de deelnemers geleerd wat die ontbrekende schakel is. Ik had beloofd dat iedereen met concrete tools, kennis en kunde naar huis zou gaan. En dat heb ik waargemaakt. De reacties zijn super enthousiast. Voordat ik mijn besluit vertel, deel ik er een paar met je. En kijk ook even de korte aftermovie voor een impressie.

Senur: Ik vond het een super fijne dag met good vibes! Wat een toevoeging heb jij in ieders leven gegeven. Erg mooi! Ik heb genoten.

Ed: Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen met je Van Jammer naar YES event. Ik heb er enorm van genoten en zeer waardevolle inzichten vergaard. Ongelooflijk bedankt, you can be very proud!

Francis: Wat een bijzondere, liefdevolle dag met prachtige, mooie mensen. Woorden tekort, wat een ervaring. Een traan maar vooral een lach. Fantastisch, een enorme aanrader!

 

 

 

En dan nu mijn besluit en het goede nieuws.

Vrijdag was geweldig. Er was een enorme flow tussen mij en de aanwezigen en tussen de deelnemers onderling. Dat gebeurt echt altijd wanneer mensen aan de slag gaan met mijn methode. Het is dan ook zo jammer voor degenen die graag hadden willen komen, maar hun agenda niet konden vrijmaken.

Omdat ik graag mijn beloften blijf waarmaken én zoveel mogelijk mensen wil helpen die kloof te overbruggen tussen Jammer en YES! ga ik door met live dagen, maar dan in een andere, nóg completere vorm.

Was het niet goed dan, vrijdag? Jawel! Het was supergoed. Alleen een dag is zo kort, die is zo snel om en daarom moest ik vrij rigoureus kiezen welke onderwerpen ik wel en niet zou behandelen.
Deze week heb ik besteed aan het samenstellen van de nieuwe versie van ‘Schep een nieuwe realiteit’. En ik ben heel gelukkig met het resultaat!

‘Schep een nieuwe realiteit’ heeft een definitieve nieuwe vorm: een tweedaagse intensieve training. Op 21 & 22 maart kun je meedoen. Ik heb meteen maar doorgepakt en een informatiepagina voor je klaargezet. Dan kun je lezen wat je mag verwachten (en dat krijg je ook!) en je alvast inschrijven. Uiteraard met een vroegboekkorting, want dat doe ik altijd zo.

Het is nog geen maart, maar ik weet hoe snel agenda’s vollopen. Nu heb je de kans langer vooruit te plannen en kun je er deze keer wel bij zijn.

Ben jij toe aan nieuwe inzichten, fundamentele kennis van je denken, voelen en handelen en klaar om te leren hoe dit ervoor zorgt dat je zonder belemmeringen je mooiste realiteit creëert?

Klik dan hier om alles te lezen over mijn training.

Ik hoop je te mogen inspireren op 21 & 22 maart.

Kies je liever voor een andere vorm van samenwerking met mij, omdat je een geheel gepersonaliseerde begeleiding wilt? Dat kan natuurlijk! Ook voor 1-op-1 VIP-coachtrajecten en voor een mastermind kun je bij me terecht. Hier lees je er meer over.

Voor nu wens ik je een mooi weekend. Ik ga weer even verder met foto’s van vrijdag kijken ;).

Josje

Terug