Manifestatieverhaal
Gisteren plaatste ik een leuk manifestatieverhaal van onze dochter Soleil in mijn Facebookgroep Van jammer naar YES!

De sleutel van haar succes bestaat uiteraard uit meerdere factoren. Een van de belangrijkste lessen die wij haar met de paplepel hebben ingegoten is: houd het behapbaar, dan groeit je vertrouwen stap voor stap.

Groot durven dromen
Het is een feit dat ik groot durf te dromen en ook de meest bijzondere verlangens heb waargemaakt – vaak tegen ieders verwachtingen in. Ik houd van het stellen van uitdagende doelen, van hoge latten en stippen aan de horizon voor mezelf.

Tegelijkertijd kan ik enorm goed genieten van ‘het kleine leven’. Dat is meteen ook de reden waarom ik deze periode weliswaar niet tot mijn lievelingstijd reken, en toch ook niet als heel zwaar ervaar.

Mijn vertrouwen in herstel en mijn dankbaarheid voor wat er wel goed gaat, voeren de boventoon. Dat is niet altijd zo geweest. Ik heb letterlijk op de bodem van de put gezeten, geloofd dat het nooit iets zou worden met mij. En toen maakte ik de keuze om in beweging te komen.

Dit werkt

Ik ontdekte welke gedachten en overtuigingen mijn realiteit kleurden. Ik besefte dat ik creëerde wat ik geloofde en omdat het mij vanuit dat startpunt toen nog een véél te grote sprong leek om een switch van 180 graden te maken, deed ik het stap voor stap.

Zo ga ik ook te werk met mijn methode Van jammer maar YES! Steeds een stap verder, steeds een puzzelstukje erbij totdat mijn deelneemsters het grote geheel zien, het totaalplaatje van creatie en manifestatie werkelijk bevatten en kunnen toepassen. En ik ben er supertrots op dat de resultaten blijvend zijn.


Alexandra Vreeburg van den Herik
Alexandra Vreeburg van den Herik: “Lieve Josje, ik denk vaak aan jouw woorden: ‘Neem je tijd, ga niet gelijk vliegen want dan stort je ter aarde. Doe het stap voor stap.’ Na onze mastermind ben ik niet letterlijk gaan vliegen maar jemig wat gebeurde er veel! Je hebt me echt richting gegeven om onbevangen en open mijn leven te leven. Ik doe wat ik wil, ik zet de stappen die ik wil zetten en voel de energie steeds meer stromen. En: mijn bedrijf staat!”

Wonderen bestaan

Die stap voor stap manier passen wij ook in ons eigen leven toe. Hebben wij aan ons kind geleerd. Bespreken wij met onze dierbaren. En dat zet zoden aan de dijk! Inmiddels zijn Chris en ik zo geoefend dat die stappen vaak sprongen zijn. En toch: we zijn nooit verbaasd, wel kunnen we ons altijd nog in blijdschap verwonderen over ons geluk en succes.

Dit is wat ik je vandaag, vlak voor Valentijnsdag wil meegeven: begin!
Begin ergens, kom in beweging, zet in ieder geval één stap! Je kunt nog zulke mooie dromen of zelfs voornemens hebben, zonder actie maak je je verlangens niet waar.

En ik begrijp het hoor. Hoe groter je dromen, des te harder die innerlijke criticus waarschijnlijk roept: dat lukt je NOOIT! Gelukkig begrijp ik ook hoe dat kritische geluid ontstaan is en hoe je ervoor kunt zorgen dat je naar dit soort gedachten niet langer hoeft te luisteren.

Ook voor jou is het vervullen van grote dromen, het waarmaken van AL je verlangens weggelegd. Dat is geen loze praat van mij. Ik weet het uit ervaring en ik zie het in mijn directe omgeving en bij mijn deelneemsters gebeuren. Telkens weer.

De eerste stap

Zie je door de bomen het bos niet meer, weet je niet meer waar te beginnen en heb je misschien al zoveel gedaan? Zoveel coaches gezien, cursussen gevolgd en boeken gelezen? En is het je nog niet gelukt om je koers richting jouw mooiste realiteit te varen?


Dan wil ik je vragen om in ieder geval een eerste stap te zetten. Het is over twee dagen Valentijnsdag. Trakteer jezelf, geef jezelf een cadeau, investeer in jezelf en maak daarmee de weg voor jezelf vrij.

Ik heb nog 1 plekje beschikbaar voor een bijzonder aanbod: een 1:1 mastermind met lunch bij mij thuis. Als Valentijns- en aanmoedigingscadeautje geef ik je € 200 korting. In plaats van € 497 betaal je
€ 297 exclusief btw.

Alles begint bij jou. Want jij bent die onderneemster, die partner, zus, moeder, dochter…

Wil je deze kans pakken, reageer dan vandaag nog via info@josjedeklerk.nl.


Ik zorg ervoor dat je vol inspiratie, inzichten, een gevuld buikje en een warm hart naar huis gaat.
Zien wij elkaar binnenkort live? Ik help je graag, Van jammer naar YES!

Liefs!

Josje