Geven, nemen, delen… welke drijfveer gebruik jij het liefst?

Welke drijfveer of drijfveren gebruik jij voor het vormgeven van je realiteit? En werkt dat voor je?

Ik heb gemerkt toen ik de switch maakte van vooral geven (om redenen die ik je in onderstaande video vertel) naar delen, dat mijn leven soepeler ging, dat ik veel makkelijker kon creëren waarnaar ik verlangde.

Delen is voor mij het meest effectief. Ik ben benieuwd hoe dat voor jou is. Of je nu het meest kiest voor geven, nemen of delen, ik heb er geen oordeel over. Ik geef je graag de tip om het eens voor jezelf te onderzoeken. Want stel dat het niet werkt, hoe zou dat dan kunnen komen?

Klik op de afbeelding hieronder om de video te starten.

Ik zou het leuk vinden een reactie van je te krijgen!

Tot slot nog dit.

Als je tot de ontdekking komt dat je realiteit er niet uitziet zoals je zou willen, dat je nog teveel bezig bent met de waan van de dag, met doorjakkeren, zonder voldoende tijd te nemen voor wat nu echt waardevol voor je is en zonder dat je het idee hebt dat je de regie kunt voeren over je creaties en manifestaties, klik dan hier.

Ik wil je dolgraag helpen: Van jammer naar YES! Je leven is te kostbaar om er niet het allermooiste uit te halen.

Heb je vragen? Mail me gerust in reply op dit bericht, of rechtstreeks naar info@josjedeklerk.nl.

Volg je me al op social media? Hier zijn de links:

Facebook.
Instagram.
LinkedIn.
Twitter.
YouTube.
Soundcloud.
Spotify.

Ik maak graag een connectie met je als we die nog niet hebben.

Terug