Doen wat je voelt – mijn tips voor resultaat

Voordat ook voor jou morgen de kerstdagen beginnen en je volgende week 2020 ingaat, wil ik nog graag met je delen hoe ik zorg voor resultaat. Het onderwerp ligt me na aan het hart: doen wat je voelt, doen wat je wilt en je full focus richten op de uitkomst die jij voor ogen hebt. Ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren.

Zoals je inmiddels wel van me weet, houd ik van actie. Ik zie kansen, pak die met twee handen bij de lurven en ga aan de slag. Soms blijkt dat ik mijn koers moet wijzigen, of besluit ik dat ik iets weer loslaat om zo ruimte te creëren voor nieuwe dingen. Een voorbeeld daarvan is mijn trainingslocatie Breedings.

Je hebt het misschien gelezen of mijn video gezien; per 1 januari is Breedings niet meer van mij. Ik kreeg via allerlei kanalen honderden reacties en vrijwel iedereen ging ervan uit dat het een moeilijke beslissing zou zijn geweest, dat ik er wel erg verdrietig over zou zijn, dat het een gedwongen besluit of uit nood geboren was. Bijzonder hè? Terwijl ik toch echt heel duidelijk had gecommuniceerd dat ik het wel jammer vond, maar dat het een eigen vrije keuze was.

In mijn bedrijfsplannen voor 2020 past het beter om me 100% te focussen op mijn trainingen en coachings en hoe leuk ik het hebben voor eigen gebruik en exploiteren voor verhuur van Breedings ook vond, ik wil mijn tijd en aandacht zonder ruis richten op mijn werk als Van jammer naar YES! coach.

Ik heb geen spijt dat ik eraan begonnen ben en ook niet dat het stopt. Ik heb een prachtig avontuur beleefd. Ik zie het niet als falen, verlies of mislukking. Ik heb een heel nieuwe ervaring opgedaan en kan wat ik heb geleerd in de toekomst in mijn voordeel inzetten.

Ik heb, nadat de verhuurder groen licht gaf om het contract te beëindigen, niet meer hoeven nadenken. Afwegen wat de mogelijkheden zijn, voelen dat een beslissing goed is, en dan meteen handelen: dat is hoe ik het aanpak.

Blijven wikken en wegen levert niets anders op dan vertraging en steeds meer argumenten om de twijfel nog iets langer te laten duren. Spijt hebben en terugkijken naar wat was of wat had kunnen zijn, maakt traag en verlamt.

Blik vooruit, op vandaag en de toekomst. Bewust in het nu voelen en handelen met een helder doel voor ogen. Vertrouwen op je intuïtie, weten dat het altijd goed komt, dat het al goed IS. Ofwel: vertrouwen dat hoe het ook loopt, dat de beste weg voor je is.

Dat geeft zoveel rust en ruimte. Het zorgt voor een open vizier, een ontvankelijke geest, daadkracht, power. Door zo te leven wordt het voeren van de regie, het daadwerkelijk creëren van je eigen realiteit volgens jouw verlangens een logisch gevolg. Ik creëer werkelijk wat ik wil, omdat ik doe wat ik voel en niet langer gehinderd wordt door remmende factoren.

Ik creëer een leven voor mijzelf en mijn dierbaren met de YES-factor. Daarom hak ik knopen door, daarom pak ik iedere kans aan en laat los wat klaar is. Ik kies bewust, ik stippel een koers uit, ik bepaal een actieplan en ga op weg.

Omdat ik weet hoe het voelt om het merendeel van de tijd een ‘jammer-gevoel’ te hebben. Ik weet hoe het voelt om niet te genieten, geen nieuwe kansen te zien of ze niet te benutten, niet te durven, niet te vertrouwen, het geloof in de universele wetten kwijt zijn. Omdat ik weet hoe dat is en hoe onnodig dat is. Daarom ben ik de architect van mijn eigen bestaan.

Ik hoop dat je de kerstdagen in de liefdevolle aanwezigheid van dierbare mensen doorbrengt. Dat je dat koesteren mag en dat je je realiseert dat jij de createur bent van je leven.

Ik wens je voor 2020 een vliegende start, natuurlijk. EN: wat ik je vooral wens is dat jouw YES-factor fundamenteel is. Dat je niet alleen in januari vol enthousiasme met je nieuwe plannen aan de slag gaat, maar dat je in staat zult zijn dat blijvend te doen. Heel 2020 en lang, lang daarna. Je hele leven.

Liefs,

Josje 

In december geef ik € 1.000 korting op een coachtraject in 2020. Klik hier voor meer informatie. 

Volg je me al op social media? Hier zijn de links:

Facebook.
Instagram.
LinkedIn.
Twitter.
YouTube.
Soundcloud.
Spotify.

Ik maak graag een connectie met je als we die nog niet hebben.

Terug