Crazy dreams

Ben jij er klaar voor, om je crazy dreams te volgen?

Ieder jaar in december koop ik een nieuw notitieboekje. Daarin schrijf ik al mijn wensen, dromen, verlangens voor het komende jaar. En daar blijft het niet bij. Ik maak alles wat ik opschrijf concreet.

Ik beschrijf gedetailleerd hoe ik iets voor me zie en ik koppel daar ook een stappenplan aan. Dit doe ik voor privézaken, maar ook voor mijn bedrijf.

Ook mijn omzetdoelen omschrijf ik helder. Ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar mijn omzet ontstaat doordat ik zelf geïnspireerde actie neem. Oké, ik ontvang ook regelmatig mooie nieuwe business mogelijkheden door afstemming en vertrouwen. Tegelijkertijd ben ik dan toch altijd wel aan het ondernemen, door mijn visie te koppelen aan mijn verwachtingen en mijn vertrouwen.

Door het jaar heen verslijt ik overigens vele boekjes. Zo heb ik altijd een dankbaarheidsboekje en voor iedere maand een apart notitieblok waarop ik de kleinere stappen bijhoud die ik wil zetten.  En eens per jaar, in december, reserveer ik een boekje voor het grotere werk. Voor de rode draad, de stijgende lijn, de crazy dreams.

Vandaag maak ik een begin met het beschrijven van mijn plannen voor 2019. Ik red dat niet in een dag, dat kan ik je nu al vertellen! Want echt waar: met klein houden, beperken en een ‘het is wat het is’ attitude heb ik nog nooit iemand grote dromen zien waarmaken.

Wat zijn jouw grote dromen voor 2019?

Josje

 

Terug