Coaching

Alles wat zich in je leven manifesteert, is ooit begonnen als een verlangen.
Jouw leven is bedoeld om te groeien, te genieten, gelukkig te zijn!


Ga je mee, van jammer… naar YES? 

 

Carrie Jongejans: “Ik gun iedereen een mooi leven, met de methode van Josje lukt dat. Eigenlijk gun ik iedereen Josje als coach!”

Roos Naujoks 2

Roos Naujoks: “Josje, je weet feilloos de kern te raken, je ziet waar het om gaat. Ik heb ontdekt welke overtuigingen ervoor zorgden dat ik stagneerde in de creatie van mijn allermooiste leven. Dat is nog geen enkele andere coach gelukt. Er is nu niets meer wat mij ervan weerhoudt om te knallen! ”

Brigitte Houtschilt

Brigitte Houtschilt: “Josje doorziet patronen en is heel bekwaam. Ik vind haar een topcoach. Ze is open-minded en kiest een praktische aanpak in combinatie met spiritualiteit. Haar intuïtie is verbluffend. Bovendien is zij op heel veel vlakken ervaringsdeskundige. Dat geeft verdieping.”

Alle succesvolle mensen hebben een coach.
Of het nou een begenadigd pianiste is, een onderneemster of een topsporter: allemaal worden ze begeleid door een coach die precies bij ze past. Die aanvoelt wat ze nodig hebben. Iemand die de juiste vragen stelt, die ze verder helpt, die zorgt voor inzichten, verandering, verbetering.


Investeren in een goede coach, is investeren in jezelf.
Wat is jouw liefste leven je waard? Wat vind jij jezelf waard?

zakenvrouw

Ik heb een lange en brede ervaring opgedaan en onderweg veel geleerd.

 • Twintig jaar ervaring in diverse corporate omgevingen
 • Twintig jaar ondernemen
 • Veertien jaar coachen
 • Opleiding NLP
 • Opleiding Persoonlijk Leiderschap
 • Diepgaand bestuderen van de wet van Creatie
 • Vele trainingen, coachings, webinars

Niet alleen op werk- en ondernemersgebied, ook privé heb ik een aantal bijzondere lessen geleerd.

The whole shabang. 

Veel dierbaren in de eerste lijn zijn kort na elkaar overleden, ik heb kanker gehad, heb meer dan eens in financieel zwaar weer verkeerd, er waren verplichte verhuizingen, verkopen van huizen en andere goederen, we moesten weer helemaal van scratch af aan beginnen, er was bedrog, mishandeling, seksuele intimidatie… En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik wil benadrukken: het is geen slachtofferverhaal.

 

Als ik nu terugkijk op die jaren en die ervaringen, dan zie ik exact wat ik deed. Gelukkig zag ik dat destijds op een dag ook in, en vond ik de manier om zaken om te buigen. Nog iedere dag maak ik dankbaar gebruik van de tools die ik ken, de kennis en kunde die ik dankzij ervaringen, studie en mentorships heb gevonden. Ik heb daar nog altijd profijt van, als ik contrast of weerstand tegenkom. En het meest waardevolle is: ook mijn klanten hebben hier profijt van!

Josje Zakelijk (157 van 178)

Anneke van den Berg: “Josje denkt echt mee en heeft een scherp observatievermogen. Zij stelt de juiste vragen en laat mij daardoor nadenken en vertrouwen dat ik het kan. Zo weet ze altijd een weg te vinden om me verder te helpen; en steeds op het juiste moment.”

Carrie Jongejans

Carrie Jongejans: “Lieve Josje, dank je wel. Ik hoef geen andere coach meer, jij bent zo ‘jeweetwel’ goed! Ik ben echt heel blij, je bent een TOPPER.
x.”

Yvonne Vlessing

Yvonne Vlessing: “Het is geschied. Ik heb het te pakken. En hoe! Zó positief. Heerlijk, het universum geeft me vleugels. Ik ben ik, ik weet hoe ik mijn leven wil inrichten. Niemand kan mij daar vanaf krijgen. Van alles heb ik meegemaakt: incest, verdriet, verlies. Er was schaamte. Maar ik leef weer, en wat me jaren niet lukte, lukt mij nu wel. Ik wil dit met iedereen delen, want ik heb dit aan Josje te danken! En wat voor mij kan, kan voor jou ook!”

Als je voelt dat ik jouw coach ben, dan wil ik dolgraag met jou werken.

 

Ik heb een enorme drive en commitment om jou te helpen bij het verhogen van je kwaliteit van leven.
Heb je nog vragen, of wil je mij eerst beter leren kennen, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@josjedeklerk.nl, of vul het contactformulier in.
Reacties van anderen kun je hier lezen. En hier kun je meer lezen over mijn methode en mijn verhaal.

Elite

Ik help jou van jammer… naar YES, zodat jij kunt leven volgens de drie G’s: Groei, Genieten, Geluk.

Alleen met de juiste mindset manifesteer je je liefste leven. 

IK KAN JOU DAARBIJ HELPEN:

 • Persoonlijke begeleiding

  Je leven is bedoeld om te groeien, te genieten, gelukkig te zijn! Levensgeluk en succes; er bestaat wat mij betreft geen bovengrens.

  Graag meer info >
 • Business begeleiding

  Jouw Business traject zorgt voor een enorme boost in je drive, je focus en daarmee in je resultaten.

  Het succes van je business wordt in belangrijke mate beïnvloed door jouw persoonlijke mindset; om niet te zeggen: volledig beïnvloed. Wanneer jij in je persoonlijk leven afgestemd bent op succes, zal je onderneming ook succesvol zijn. Dat is hoe de wet van creatie werkt.

  Graag meer info >
Terug