Als je voor een dubbeltje geboren bent…

Als je voor een dubbeltje geboren bent, kun je WEL een kwartje worden. 

En deze tip gaat niet alleen over geld. De vlieger gaat op voor alle gebieden van je leven.

 

Beperkingen

Betrap jij je daar ook op, dat je geneigd bent te denken in beperkingen, in onmogelijkheden? Dat lijkt misschien raar, want ik schat in dat je juist het tegenovergestelde wilt doen: denken in mogelijkheden en zodoende creëren waarnaar je verlangt.

 

Paplepel

Zo gek is het niet, wanneer je jezelf niet vertrouwt, jezelf klein houdt en gelooft dat je verlangens onbereikbaar zijn. Dat je ervan overtuigd bent dat jouw droom voor jou niet is weggelegd. De oorsprong ligt in onze ‘opvoeding’.

 

The universe

Toen je nog een baby was, reageerden je ouders of verzorgers waarschijnlijk bevestigend op alles wat je vroeg. Zij waren jouw universum en ieder geluidje leverde je iets op. Sterker nog: ze herkenden ieder afzonderlijk verzoek. Wilde je drinken, een schone luier, slapen, vastgehouden worden? Ze herkenden feilloos je behoeften en voorzagen daarin.

 

Kinderen die vragen, worden overgeslagen

Naarmate je groter werd, merkte je dat je steeds meer beperkingen opgelegd kreeg. Ergens om vragen was onbeleefd, iets graag willen was verwend, je wensen uitspreken was dagdromerij. Zo leerde je jezelf in te perken. En waarschijnlijk doe je dat nog.

 

Grenzen bepaal je zelf

Want zelfs nu je volwassen bent, leef je nog naar grenzen. Je rekent in tijd, geld en grootte. Je GELOOFT dat het creëren van – pak ‘m beet –  een vrijstaand huis veel meer tijd kost dan het fiksen van een nieuwe eettafel. Of misschien denk je dat het helemaal nooit haalbaar voor je is. Dat komt omdat je je bezighoudt met het HOE. Je rekent uit hoeveel geld iets kost en hoe lang je er dus voor moet werken, sparen of erop hopen.

 

Bestelling staat klaar

Of je wilt een harmonieuze liefdesrelatie en hebt al wat teleurstellingen te verwerken gehad. Je vertrouwen heeft een deuk opgelopen en je gaat je afvragen waar het fout ging. Meteen bedenk je ook HOE je het wel voor elkaar krijgt. In plaats van dat je ervan overtuigd bent dat alles wat jij wilt, naar je toekomt. Het staat al voor je klaar.

 

Het kan ook anders

Ik deel tijdens mijn tweedaagse training Schep een nieuwe realiteit, hoe je dat geloof in grenzen kunt inwisselen voor het vertrouwen in mogelijkheden. Als je het je kunt voorstellen, kun je het creëren. En dat is niet zomaar een kreet, het is waar! Ik leg tijdens mijn training de systemen bloot die hierop 100% van invloed zijn. Zodra je dat weet, denk je niet meer aan een bovengrens.

 

Laat de vlieger stijgen

Je bent geboren met een ongelimiteerd creatiepotentieel. Een dansende vlieger, die helaas aan een te kort touwtje wordt vastgehouden. Die geen kans heeft om te stijgen tot grote hoogten. Wat jammer hè? Wil je niet veel liever de YES?

 

Wil je eindelijk weer met plezier en vertrouwen op je dromen afgaan? En die verlangens, die je lang hebt weggeschoven, waarmaken?

Dan nodig ik je van harte uit om naar mijn live training ‘Schep een nieuwe realiteit’ te komen op 22 en 23 juni aanstaande.

 

Ik neem je twee dagen mee langs het Gouden Stappenplan, waarmee je ontdekt hoe je jouw leven schept zoals jij wilt dat het is. En natuurlijk ontdek je ook hoe het komt dat dat nu nog niet zo is, want daar is een reden voor. 

 

Klik hier voor informatie en tickets.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via info@josjedeklerk.nl.

Voor nu, veel liefs!

 

Terug