Academy2021-08-05T14:15:44+02:00

Academy

Ontwikkel je samen met gelijkgestemden 

Hoe mooi zou het zijn, als er een plek is waar je iedere dag kunt inchecken en waar je altijd welkom bent. Waar je inspiratie, ontwikkeling en verbinding kunt vinden. Een plek, waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang hebt tot waardevolle programma’s en live masterclasses?

Die plek is er: de Van jammer naar YES! Academy.

Als ik ergens van overtuigd ben, is het de kracht van verbinding. De meeste inspiratie, stimulans en motivatie ontlenen we aan de uitwisseling met anderen. Het mooie van een tribe zoals de Van jammer naar YES! Academy, is dat de manier waarop jij daar je voordeel uithaalt volledig aan jou is.

Kom in beweging en zet vandaag die eerste stap

De wens

Ik wilde een plek creëren voor gelijkgestemde vrouwen, waar ik mijn kennis en ervaring iedere dag kan delen. Waar onbeperkt toegang is tot mijn online aanbod, en waar ik live masterclasses en coaching kan verzorgen.

Zo’n 20 jaar geleden ontdekte ik, dat als ik graag een heerlijk leven voor mezelf en mijn dierbaren wilde creëren, ik bij mezelf zou moeten beginnen. Ik begon aan een reis die me leerde mijn hart te helen, mijn hoofd met mijn gevoel te verbinden. En zo transformeerde ik mijn negatieve identiteitsovertuigingen tot positieve. Het resultaat was dat mijn leven in een positieve stroomversnelling kwam, omdat na dit transformatieproces de wet van de aantrekkingskracht in mijn voordeel ging werken.

Sindsdien coach ik vrouwen die dat ook dolgraag willen leren met groot succes. Allen hebben iets overeenkomstig: ze creëren harmonie, overvloed, geluk en succes. Kun je je voorstellen wat een krachtige positieve trilling die gezamenlijke drijfveer teweegbrengt?

Klik op de afbeelding voor mijn boodschap voor jou.

Omdat ik vanuit het diepst van mijn hart verlang hier nog veel meer vrouwen bij te helpen, besloot ik deze plek te creëren. Waar de deur altijd voor je openstaat om op de voorgrond, of meer anoniem, inspiratie, kennis en verbinding te vinden.

En zo werd de Van jammer naar YES! Academy geboren.

Je vindt hier: InspiratieVerbindingKennisOntwikkelingInzichtenGroeiLiefdeGelijkgestemdenNetwerkHarmonieCommunity

De Academy biedt nog meer

Sinds ik werk met mijn methode Van jammer naar YES!, heb ik niet alleen live onderneemsters begeleid naar een leven en onderneming volgens hun wensen. Ook heb ik diverse online cursussen, e-books en zelfhulptools ontwikkeld.

Daarnaast heb ik verschillende online programma’s gecreëerd die je helemaal zelfstandig kunt volgen. Het aantal programma’s groeit, want ook ik blijf bijleren en me ontwikkelen. Alles wat ik van waarde acht, deel ik via live online masterclasses en coaching in de Academy of geef ik vorm door middel van een nieuw online programma.

Voor een vast bedrag per maand kun je een lidmaatschap afsluiten. Dit geeft je onbeperkt toegang tot al mijn online programma’s. Je kunt deze in je eigen tijd en tempo volgen, heerlijk vanuit huis, vanaf je vakantieadres of wat jij maar wilt.

En dat is nog niet alles!

Het hele jaar door geef ik in de Academy regelmatig online coaching, trainingen en masterclasses. Deze kun je samen met de andere leden van de Van jammer naar YES! tribe live volgen of terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Deze lives gaan over uiteenlopende onderwerpen uit mijn programma’s. Vragen insturen mag ook! Dit is een prachtige manier om heel veel verdieping uit de online programma’s te halen en je samen met de andere leden steeds verder te ontwikkelen.

Op deze manier leer je niet alleen superveel; het is ook een mooie kans om gelijkgestemden te leren kennen.

Live bijeenkomsten

Bij voldoende interesse en rekening houdend met de mogelijkheden, organiseer ik regelmatig live bijeenkomsten. De energie van live contact met anderen, het delen met elkaar, het vinden van elkaar: ik denk dat jij daar net zoveel behoefte aan hebt als ik!

Als lid van de Van jammer naar YES! Academy kun je je opgeven voor deze livedagen. Nog een extra fijn voordeel van deze tribe, waardoor je je hier nog meer zult thuis voelen.

Kom je de tribe versterken?

Ervaringen

Klik hier voor meer mooie woorden

Carrie Jongejans

“Ik vind Josje als coach werkelijk briljant, zowel 1:1 als in de groep. Dankzij haar methode Van jammer naar YES! heb ik geleerd hoe ik met behulp van haar tools kan creëren waar ik naar verlang, zijn mijn relaties met anderen harmonieuzer en verloopt mijn leven in flow.

Ik vind het fantastisch hoe Josje mij vanuit haar visie werkelijk ieder vraagstuk kan helpen oplossen. Haar boodschap past zij integraal en congruent toe. Ik ben dolblij met haar in mijn leven!”

Kim van de Weem

“Lieve Josje, wat is jouw begeleiding een waardevolle confrontatie met mijzelf geweest! Je hebt me mijn struggles in het dagelijks leven (zakelijk en privé) leren doorbreken. Dat kan ik vol overtuiging zeggen. Ik weet waar en hoe ik leiderschap kan nemen, ik voer de volledige regie en kan in iedere situatie kiezen hoe ik ergens mee omga. Ik geniet van mijn leven en van alle leuke dingen die ik beleef. Ik heb in mijn relatie veel meer harmonie bereikt en mijn bedrijf draait als een dolle. Josje, bedankt! Je bent een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Veel liefs en een dikke knuffel, Kim”

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer is een lidmaatschap echt iets voor mij?2021-06-06T14:26:04+02:00

Als je graag altijd onbeperkt toegang wilt hebben tot steeds nieuwe kennis, inzichten en inspiratie, wanneer je versterking en verbinding binnen een gelijkgestemd netwerk waardeert en als je houdt van de zekerheid van een plek waar je altijd kunt inchecken en welkom bent, dan is deze Academy écht iets voor jou.

Wat kost een lidmaatschap?2021-06-06T14:26:27+02:00

Bij betaling per maand kost het lidmaatschap kost € 47 per maand exclusief btw.
Bij betaling voor een jaar vooruit kost het lidmaatschap € 500 per jaar exclusief btw.

Waar kan ik aan deelnemen in de Academy?2021-08-09T15:03:01+02:00

Alle online programma’s die op dat moment actief zijn, kun je via de Academy volgen. Het aantal programma’s wisselt. Wanneer ik waardevolle nieuwe inzichten en kennis opdoe, verwerk ik dat in nieuwe programma’s. Bij elk programma horen bonussen. Daarnaast vind je in de Academy verschillende zelfhulptools, geef ik het hele jaar door live coaching en masterclasses gebaseerd op de inhoud van mijn programma’s en op basis van input van leden. Jij kunt jouw vragen al dan niet anoniem inbrengen. Je krijgt alle voordelen van mijn persoonlijke begeleiding, de kracht van verbinding met de (besloten) groep en de tools uit mijn methode Van jammer naar YES! En bovendien organiseer ik regelmatig live bijeenkomsten voor leden.

Hoe lang heb ik toegang?2021-06-06T14:28:02+02:00

Een lidmaatschap is altijd voor minimaal een jaar. Je kunt jaarlijks besluiten of je wilt blijven.

Stop je vandaag met uitstellen?

Ik weet uit eigen ervaring dat nadenken over een keuze een langdurig proces kan zijn. Vanuit diezelfde ervaring kan ik je vertellen dat ik terugkijkend besef dat ik door uitstel veel kostbare tijd verloren heb laten gaan. Super jammer!

Realiseer je dat het uitstellen van jouw volgende groeistap neerkomt op het vermijden van geluk! En waarom zou je dat willen? Kom aan boord, leer van mij, van elkaar en van jezelf. Inspireer anderen of blijf op de achtergrond. Iedere vorm is goed.

Zolang je maar in beweging komt. Dat is de eerste stap naar vervullend leven en succesvol ondernemen.

Voor € 47 per maand exclusief btw krijg je:

  • Toegang tot een steeds groeiend aantal online programma’s 

  • Regelmatige live online coaching en masterclasses door mij over verschillende thema’s uit mijn programma’s en op basis van mijn methode Van jammer naar YES!

  • Verzoeken en vragen indienen als onderwerp voor masterclasses altijd welkom 

  • Masterclasses live te volgen of op een moment van jouw keuze onbeperkt terug te kijken

  • Een besloten groep met gelijkgestemden waarin we elkaar versterkten, inspireren en ondersteunen

Ik verheug me erop je te mogen inspireren, coachen en trainen en binnenkort live te ontmoeten! Klik hieronder om een lidmaatschap aan te vragen.

YES! Ik kom de tribe versterken

Ga naar de bovenkant